Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabit mi duralım renkdaş ?yılbaşından itibaren tribülerde istifaya davet edilmesi lazımdı lig bitene kadar paralı köpekler ne yaptı alkışlamadıkları kaldı 2.sezonda kazık gibi girdi kulübe geçmiş olsun kıvranmayın kıvrandıkça dahada girer
Benim sahsi dusuncem biraz farkli . Ister gidin antrenman basin, ister hic sallamayin , su akar yolunu bulur , hersey olacagina varir , etki etmez .. Bu yuzden her yol Paris
Sinan nedense çoğu kişi sana kıl oluyor. Forumu çok takip etmediğim için neye kıl olduklarını pek bilmiyorum da.GS kongresinin ekseriyeti ile ayni paralelde degilim. Fakat seyirciyle de her konuda ortusmuyorum
sahsi dusunceler
nesnel gercekligi baglamaz dostum
Ben burada herhangi bir x uye olsam , her olaya kendi dusuncemde israr edip etrafa caresizce empoze etmeye calismak yerine ,saldiri yontemleri aramak yerine , basta ben ve benim kalibremdeki diger insanlara kulak verir ve "ne diyor ,bari bir seyler ogrenip kendimi gelistireyim" diye dusunurdum ... benim bile ara sira baskalarindan bir seyler ogrendigim olabiliyor ... bu zul gelmemeli kimseye
Sonra o bilgi birikimine vakif olunca o kisiyi de kendi zekanla sollayip gecme sansin zaten olur