GSC Portal Dürüst: ''Derbiyi Konya’da oynarız''

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
dürüst3.jpg

Galatasaray’dan Beşiktaş’ın derbiyi Konya’da oynama isteğine olumlu yanıt geldi.

Detaylar GSC Portal'da...

Tam bir rezillik başka bişey değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu hafta konyada kötü bir skor olursa değişir bu karar :D

Çeptalk

Onlar nasıl yabancı konusunda önümüze taş koydular.
Bizde onların ekmeğine yağ surmeyelim.
Neden oyuncularımız istanbul dışına gitsin ki ?
Yolculuk, yorgunluk, aileden uzaklaşma vs.

Olimpiyat hem seyir acisindan hem zemin acisindan berbat, stadi görünce top oynayasi gelmiyor kimsenin Konya mantikli hem çok uzakta degil

Olimpiyat da oynanmalı. İstanbul dışına niye çıkalım ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fener olimpiyatta oynayıp yenmedi mi bunları. bize niye haksızlık yapılıyor bizde oynayalım olimpiyatta. zaten bunlar önümüze engel çıkartmadımı yabancı konusunda biz dişimizi gösterelim

Bana ne oğlum ne istiyorlarsa istesinler, Istanbul dışına çıkmaya ne gerek var??

I am the one who knocks!

Harbiden yer yok gibi konya seçmişler
stadı toksa derdi bizi mi gerdi
bizim stad yokken olimpiyatta oynuyoduk

kışın ortasında konyaya git çok mantıklı!

adamlar atmosfer oluşturup kazanmak istiyor bizim yöneticilerimiz her şeye eyvallah politikasıyla hareket ediyolar
klübü düşünmüyosqnız ne işiniz var o koltukta

Olimpiyat Stadı'nda bizi yenme ihtimalleri yüzde 50 ise Konya'daki statta dolu tribünler önünde oynandığında yenme ihtimalleri kafadan yüzde 65'e falan çıkıyor. Puanların kritik gittiği bir dönemde neden adamların isteğine uyup kendi avantajımızı dezavantaja dönüştürüyor ki. Stadını Olimpiyat Stadı olarak açıklamış adamlar. Bu kurala uymak zorunda bıraksanıza ekstra motivasyon sağlamasınlar..

Ali Dürüst derbiyi konya´da oynariz deyip, ardindan istanbul disinda oynamayacagimiza dair dilekceyi TFF´ye sunar.

Galatasaray Passolig`im ile Beşiktaş–Trabzonspor maçına gidebiliyorum. Kendi takımımın maçına gidemiyorum. Aynı şey Trabzonlu arkadaşım için yaşandı. Mecbur Trabzon kartını iptal edip, Gençlerbirliği kartı aldı. Sırf maça gitmek için, ülkenin sporu bu halde..

Tapatalk

Galatasaray Passolig`im ile Beşiktaş–Trabzonspor maçına gidebiliyorum. Kendi takımımın maçına gidemiyorum. Aynı şey Trabzonlu arkadaşım için yaşandı. Mecbur Trabzon kartını iptal edip, Gençlerbirliği kartı aldı. Sırf maça gitmek için, ülkenin sporu bu halde..

Tapatalk

Nasıl yani?
Arkadaşının Trabzon kartı ile niye gidemiyor?
Deplasman tribününden almadımı bileti?

BlueTapa

Geri
Üst Alt