Dušan Tadić, Fenerbahçe'de

Bu da 34 yaşındaymış
Kimleri aldı şimdi bunlar şimdiye kadar?

Double double yapamayacağının bahsine girerim. Yatışa gelmemişse bile max yapabileceği 5g 10g. Fizik ve hız olarak bitmiş bir adam, Hollanda ligini ciddiye alırsanız bilemem. Kazım Kazım bile şov yapıyordu o ligde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç sadece saldırıyor bunlar panik transferleri ligde katkı sağlamaz demiyorum ama çok gol yemeye devam ederler.Arda Günleri Valencia yi Zajc i kaybedip yerlerine aldığı adamlar dönemi geçmiş oyuncular.

Ali Koç sadece saldırıyor bunlar panik transferleri ligde katkı sağlamaz demiyorum ama çok gol yemeye devam ederler.Arda Günleri Valencia yi Zajc i kaybedip yerlerine aldığı adamlar dönemi geçmiş oyuncular.
Dzeko dışında içi geçmiş adam yok Tadic hala çok formda diğer yaptıkları transferler ise çok yaşlı değil zaten çok fark yaratan adamlar da değil ama Tadiç Livakoviç olursa Zaha çok fark yaratır bu sene 2 takımda çok az puan kaybeder az hata yapan şamp olur ama birde hakem faktörü var tabi onu da yine arkalarına geçen seneki gibi korkusuzca alırlarsa şamp olabilirler

Sevdiğim bir futbolcu, umarım uyum sağlayamaz.

Fener'in en iyi transferi.

Valla ne yalan soyleyeyim iyi transfer

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

İyi kadro oldular ama bizim kadro hala daha iyi. Fener Kerem Demirbay+Paredes+Zaha yapsa mesela işler değişebilir.

————-Livakovic————

Mert—Becao—Djiku—Ferdi

—MertH/Suat—Crespo/Arao-

Tadic——-Syzmanski——Kent

——————Dzeko———-

38lik Dzeko'yu bir tarafa koy, Tadic iyi transfer, rahat çift hane görür. Kısa vadede şampiyonluk isteyen bir kulüp için iyi hamle.
Ben bjk bu sefer kaçırmaz beleş adamı diyordum bu sefer şaşırttılar. Gerçi Saiss kaçtı, Halil kaçtı, Redmond kaçtı, şimdi bir yolunu bulsa Gedson durmaz, Tadic niye gitsin orası da var.

Dzeko dışında içi geçmiş adam yok Tadic hala çok formda diğer yaptıkları transferler ise çok yaşlı değil zaten çok fark yaratan adamlar da değil ama Tadiç Livakoviç olursa Zaha çok fark yaratır bu sene 2 takımda çok az puan kaybeder az hata yapan şamp olur ama birde hakem faktörü var tabi onu da yine arkalarına geçen seneki gibi korkusuzca alırlarsa şamp olabilirler
Tadic katkı verir ama 35 yaşındaki adam ne kadar katkı verir mesela Mertens den pay bicelim 36 yaşında şuan gitmesine üzülmem kariyer olarak bakarsak Mertens Tadicin önünde bir oyuncu ben panik transferleri yaptıklarını düşünüyorum bu sene şampiyon olmak için tek hedefleri.Bunun dışında kurdukları kadro uzun vaadeli olmayacak.İcardi 30 yaşında bugün İtalya nin her takımında oynar Zaniolo Torreira Angelino yaş olarak klasman olarak fark yaratan oyuncular.Kendi görüşüm en iyi yerliler bizde bizim 2 tane üst seviye oyuncu almamız gerekiyor Fred gibi örnek veriyorum Dybala gibi o zaman kimse karşımızda duramaz.

Tadic katkı verir ama 35 yaşındaki adam ne kadar katkı verir mesela Mertens den pay bicelim 36 yaşında şuan gitmesine üzülmem kariyer olarak bakarsak Mertens Tadicin önünde bir oyuncu ben panik transferleri yaptıklarını düşünüyorum bu sene şampiyon olmak için tek hedefleri.Bunun dışında kurdukları kadro uzun vaadeli olmayacak.İcardi 30 yaşında bugün İtalya nin her takımında oynar Zaniolo Torreira Angelino yaş olarak klasman olarak fark yaratan oyuncular.Kendi görüşüm en iyi yerliler bizde bizim 2 tane üst seviye oyuncu almamız gerekiyor Fred gibi örnek veriyorum Dybala gibi o zaman kimse karşımızda duramaz.
Beni asıl düşündüren şey bunların kirli masa başı oyunları onları da yenibilmek için kadromuzun onlara göre 2 tık üstte olması gerekiyordu bu sene yaklaştı gibiler adaletli bir lig olsa zerre sallamam bunların tranaferlerini

Beni asıl düşündüren şey bunların kirli masa başı oyunları onları da yenibilmek için kadromuzun onlara göre 2 tık üstte olması gerekiyordu bu sene yaklaştı gibiler adaletli bir lig olsa zerre sallamam bunların tranaferlerini
Yıllardır yaptıkları şey bu zaten.Her sene daha da üstümüze gelecekler.Erden Timur a guveniyorum

3 yilda 30m euro (y)

Bu paraya gece yarısı apar topar gelir tabi.

35lik tadic ve 37lik dzeko ile aynı anda nasıl oynayacaklar çok merak ediyorum

babel-falcaolu kadroya benzedi iyice. Yaşlı kadro kur, yıldız kadro diye diye veteranbahçe oldular

İzleyenler çok büyük düşüş yaşadığını, artık ağır ve temposuz olduğunu söylüyorlar. Bu haliyle bile iş yapacaktır gol asist açısındam özellikle sıkışan anadolu maçlarında ama öyle olağanüstü performans beklemeyin.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt