- 19 Mart 2014
- 28.126
- 29.586
- 2.598
Osimheni yedekleriz alalım 6 aylığına. Domuz gibi herif yıkamaz Türkiye'deki stoperler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayrett valla gene 30 satır yazı yazıp bize dusan vlahovici aldırırsın demiştim..nacizene olarak , elimizdeki zaniolo'yu net olarak kendisine tercih ederim .
kanimca , vlaho - juve nin son yillarda yaptigi en hayal kirikligi transfer oznesi .
saygi ve selamlar .
25 yasinda forvet niye buraya gelsin?Fener bütün kulübü satar yine de bunu alır bize bırakmazlar, Osimhen ve Icardi felaketlerinden sonra.
Tam ben yazacaktım. %10025 yasinda forvet niye buraya gelsin?
Arabistan fiyatı çekersen gelir. Bence gelecek sene için sırf biz almayalım diye bile alabilirler.25 yasinda forvet niye buraya gelsin?
Illa gelecekse kadikoye gidwr dedigin gibi sirp arkadaslarinin yanina. Bir de armutovic ile mitrovic cekerler. Ataturk dusmani irkcilarin karakterine uygun tipler.Arabistan fiyatı çekersen gelir. Bence gelecek sene için sırf biz almayalım diye bile alabilirler.
Son sözlesmese senesine giriyor. Bu yazin transfer periyodunda baya büyük forvet transferleri olabilir.Muani kiralik degilmi adamlarin santraforu yok satsalar 45 50 kagit isterler turkiyede ne isi var elli tane talini cikar
Cok zeki birine benzemiyor. Olabilir yani.Tam ben yazacaktım. %100
Kariyerini bitirmez. Attan inip FB eşşeğine binmez.