Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Çünkü biz para aklamıyoruz renktaş...Poldi gibi bir markayı bile bu paraya satamadık..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü biz para aklamıyoruz renktaş...Poldi gibi bir markayı bile bu paraya satamadık..
Çünkü biz para aklamıyoruz renktaş...
fifanın yakalaması lazım. uefadan kaçmak için çine satıyorlar zatenUefa şunları bir yakalarsa kitlese cezayı çok güzel olurdu
Üstat duyum değil ama çin politbürosunu az buçuk biliyorum...Şahsen Ahad Andican'ı çok iyi bilirim 90'lardan beri memleketteki en iyi sovyetologlardandır...Enver Altaylı'yı da tanıma fırsatım oldu...Bu konuda duyumların var mı? Özellikle Çin piyasası bu kadar denetim altında iken nasıl bu adamlara 4 oyuncudan 32 milyon euro kazandırabildi?
Aynen az önce post attım eş zamanlı atmışız...Aynen öyle politbüro üyelerinin kara parasını aklıyor karşılığında bilanço makyajı yapıp bejeke için, kendisi için de 3-5 komisyon alıp karı kıza sarkıyor deyyus matkap...Uğur Karalullukçu, Ali Ece, Önder Özen gibi angutlar da bunu takdir ediyorBence burada parayi aklayan taraf cin kulupleri
Bu oyunculari muhasebelestiremeyecekleri para ile satin alip duruyorlar
O parayi nakit kasaya koymayarak her turlu incelemeden kacabiliyorlar
Hayır üstat yabancı kısıtının dışında bir de transfer için ödediğin kadarını da merkez komiteye ödemen gerek zira Komünist Parti adı üstünde komünist eşitlik gerek5 milyon değil 10 milyon aslında
Aldığın kadar genç tesislerine para harcamak zorundasın gibi bir kuralları vardı