Düşünülmesi Gereken Biri!

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Evet hepinize ilk bakışta garip gelebilir bu isim ne alaka kardeşim olurmu hiç hem adam eski fenerli hocalık kariyeride yok diyebilirsiniz ama günümüz futbolu değişiyor yaşlı eski tip hocalar yerine simoine, kloop guardiola, tuchel, Murat yakın, seedorf frank de boer, villas boas gibi genç dinamik hırslı isimler tercih ediliyor 1-2 sene sonrada muhtemelen real'in hocasıda zidane olacak bu evrede bizde eğer bu yeni akıma ayak uydurmak istiyorsak sizlere bir önerim var Roberto Carlos

Neden mi R.carlos dersek en önemlisi hala futbolcu ruhlu olması oyuncularla abi-kardeş havasındaki ilişkisi ve bütün takımın saygı duyacağı bir isim ve kariyer sahibi olması, + olarak karizmasıylada takıma pozitif bir etki yapacaktır. Ligi tanıması ve pozitif futbol oynatmasıda cabası.

Sivasta özellikle bütün oyunculardan yüksek verim aldığını gördük cicinho ve burhan eşer, da silva, atıf şeyşu çok ekstra performanslar gösterdi bizdede melo telles gibi oyuncuların varlığı onun için avantaj + olarak taffarel de muhtemelen gözü kulağı olucaktır bence kesinlikte hoca adaylarından biri olarak düşünmeliyiz gelsin demiyorum ama enazından düşünülmelidir.

Hesap Makinesi

Mantikli bir yazi. Destek

Forumda 2-3 kişi tuchel diye birini attı ortaya hemen arkasındanda analizlerle filan herkesi ikna ettiler adamı tanımayanlar bile buyursun gelsin demeye başladı ben size herkesin tanıdığı bir ismi hatırlattım sadece tuchel diye ölen arkadaşlara yeni bir heyecan olsun işte carlos da brezilyanın tucheli bi ara valencia nında gündemindeydi

Hesap Makinesi

Fenerbahçe ile anılan ve sevilen biri olduğu için getirileceğini sanmıyorum.

halen bir takım ile sözleşmesi bulunduğundan başkanımızca fair-play kurallarına aykırı bir hareket olarak değerlendirilecektir

Forumda 2-3 kişi tuchel diye birini attı ortaya hemen arkasındanda analizlerle filan herkesi ikna ettiler adamı tanımayanlar bile buyursun gelsin demeye başladı ben size herkesin tanıdığı bir ismi hatırlattım sadece tuchel diye ölen arkadaşlara yeni bir heyecan olsun işte carlos da brezilyanın tucheli bi ara valencia nında gündemindeydi

Hesap Makinesi

Carlos ve tuchel ayrı profil hocalar.

Birisi ismi ile antrenörlük kariyerine başladı , diğeri ise tüm gereken eğitim basamakları yaşayarak hocalık kariyerini süsledi.

Carlos şurda kac yıl hocalık yapıyorki Galatasarayın başına geçe bilir? Bilmiyorum yani.

Tuchel 10 yıla yakın hocalık yapıyor bu arada

Benim de aklıma gelmişti ama konu olarak açmaya cesaret edemedim. Sen etmişsin. Sivasspor gibi küme düşer gözüyle bakılan bir takımla ligi 4. bitirdi. Üstelik öyle defansif, sıkıcı futbolla değil izlediğim her maçta güzel futbol oynayan, izlemediğim maçlarda ise hep hakkında olumlu şeyler duyduğum bir takım yarattı. Ayrıca isim olarak da her futbolcunun futbol kariyerine saygı duyacağı bir isim. İnsan ilişkilerinin de üst düzey olduğunu herkes görüyor. Henüz yolun başında olduğu için hırslı ve bu işte de başarılı olmak için gayret göstereceği aşikar bir adam. 2,5 yıl futbol oynayıp, geçen sezonu burada geçirdiği için hem ülkeyi hem Türk futbolunu ve futbolcusunu yakından tanıyor. Galatasaray'a 2 maçta da zor anlar yaşattığını düşünürsek Galatasaray'ı da iyi analiz etmiş biri. Bence gayet de düşünülebilir Roberto Carlos tercihi ama bu kritik sezonda cesaret edilebilir mi tartışılır. En azından 2-3 sene daha görmek gerekebilir teknik direktörlük kariyerini ama o zaman da bir bakmışsın adam Real Madrid teknik direktörü oluvermiş. Böyle ihtimaller de mevcut..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xm4NIZ9xt5s[/media]

0.47

Carlos ve tuchel ayrı profil hocalar.

Birisi ismi ile antrenörlük kariyerine başladı , diğeri ise tüm gereken eğitim basamakları yaşayarak hocalık kariyerini süsledi.

Carlos şurda kac yıl hocalık yapıyorki Galatasarayın başına geçe bilir? Bilmiyorum yani.

Tuchel 10 yıla yakın hocalık yapıyor bu arada

Tecrübe olarak bakarsakta carlos ezer hep üst düzeyde kalmış mücadele etmiş bir adam tuchelde de bu nitelikler mevcut değil ikiside sonuç itibariyle ilk deneyimlerinde tam not aldılar

Hesap Makinesi

Su mantigi anlamiyorum neymis adam fenerde oynamis. Ya arkadas adam feneri seyine bile takmiyordur Roberto Carlos bu ya sezon icindeyse Carlos fenere yatar deniyordu sonuclari hatirlamiyorum ama dedigim gibi fenerle Carlos ne alaka. Atiyorum Kewell gelse Bursanin basina bizi mi dusunur. Gelsin gelmesin topuna girmicem ama bu mantik yanlis.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tecrübe olarak bakarsakta carlos ezer hep üst düzeyde kalmış mücadele etmiş bir adam tuchelde de bu nitelikler mevcut değil ikiside sonuç itibariyle ilk deneyimlerinde tam not aldılar

Hesap Makinesi

Tecrübe derken? Hocalık ile futbolculuk arasında dünyalar kadar fark var.

Hocalık tecrübesi olarak tuchel carlosu eziyor, hemde baya.

Tuchel gibi ne idugu belirsiz bi adama salya akitanlar, R.Carlos'a ne der acaba?Bence gayet iyi bi oneri bu adam teknik direktorlukte cok iyi yerlere gelecek ilerde Real'i kesin calistirir.Bikere isminden dolayi tum oyuncular saygi durusuna gecer onunde ,tecrubesi ,Turk ligini bilmesi ve Sivas gibi bi takimda basarili olup oyunculari parlatmasi, en onemlisi izledigim kadariyla alcak gonullu isinde son derece ciddi bi adam goruntusu vermesi bu adam olur diyor.Sivastan Fenere gecer diyordum ilerki yillarda ama bize neden olmasin.

Su forumda uzun suredir gordugum en iyi ve orjinal oneri.Kesinlikle degerlendirilmeli.

Tecrübe derken? Hocalık ile futbolculuk arasında dünyalar kadar fark var.

Hocalık tecrübesi olarak tuchel carlosu eziyor, hemde baya.

Real madrid de çalıştığı bütün hocalardan bişeyler kaptıysa teknik taktik mental olarak bu ona çok büyük bir kazanç sağlar bu işe yeteneği varsa eğer, carlosu övücem diye tucheli gömmüyeceğim ama benim kıstasımda ikiside şuan benzer kalibrede potansiyelli hocalardır tuchel carlosdan üstündür diyemem

Hesap Makinesi

Inanin bu gune kadar bir defa bile aklima gelmedi ve bence de mukemmele yakin bir oneri olmus. Ilk defa su an düşünüyorum bu konuyu ama benim aklima simdiden yatti. Sacma sapan isimlerin pesinden kosacagimiza, hem ligimizde ilk sezonunda başarılı olmus, hemde ismi olan bir hocayla anlasmis oluruz.

Şikeci Aziz ve küçük şikeci Mecnun'un adamı olduğu aşikar birisine güvenip takımı emanet etmek.Hayır gelmezzzz

Geri
Üst Alt