Düşünülmesi Gereken Biri!

Tucheli niye bu kadar abartiyoruz forumda anlamis değilim

Olabilir tabi ki. Dünyaca tanınırlığı da var.. Ayrıca Hagi'de bursaya gitmişti hatırlatırım..

Real madrid de çalıştığı bütün hocalardan bişeyler kaptıysa teknik taktik mental olarak bu ona çok büyük bir kazanç sağlar bu işe yeteneği varsa eğer, carlosu övücem diye tucheli gömmüyeceğim ama benim kıstasımda ikiside şuan benzer kalibrede potansiyelli hocalardır tuchel carlosdan üstündür diyemem

Hesap Makinesi

Tuchelin kariyerini ne kadar iyi biliyorsun?

Türkiyede ama carlos belki daha başarılı ola bilir. Amatör zihniyetli türk oyunculara brezilyalar daha iyi anlıyor gibi yönetmen olarak.

Tuchel almanyada veya pro ve systemli uygulanan liglerde daha başarılı olur.

Mainzı bundesligada o kısıtlı kadro ve bütceyle senelerce harikalar yarata bilmek kolay değil.

Tucheli niye bu kadar abartiyoruz forumda anlamis değilim

Çünkü taktik ve sistem biliyor. Hırslı ve başında bulunduğu takımın pozitif yönde gelişim göstermesi için her şeyi yapıyor.

Carlos Sivassporun yeni Bülent uygunudur. Bülent Uygun ne kadar taktik biliyorsa Carlos da o kadar biliyor.

Bana göre bu başlığın açık kalması bile yanlıştır. Yazan kişi sen olmasan konuya yorum bile yapmazdım abi.

Benimde aklımdaydı ama carlos ve fener muhabbeetinden hiç sözünü etmedim. Birde şikeci mecnun salmaz onu istersek

Bu çakal Carlos Keita olayindan sonra gelir mi daha :D İyi yumruk atmistik buna :D

Çünkü taktik ve sistem biliyor. Hırslı ve başında bulunduğu takımın pozitif yönde gelişim göstermesi için her şeyi yapıyor.

Carlos Sivassporun yeni Bülent uygunudur. Bülent Uygun ne kadar taktik biliyorsa Carlos da o kadar biliyor.

Bana göre bu başlığın açık kalması bile yanlıştır. Yazan kişi sen olmasan konuya yorum bile yapmazdım abi.

Tuchel'in taktik anlamında iyi olduğu aşikar ve en önemlisi altyapı olayina çok hakim, tabi ki iki teknik adamı bugünkü şartlarda kıyaslamak saglikli olmaz. Mainz'da standartin üzerindeki basarisi olsa bile, Galatasaray için olmazsa olmaz bir isim değil yani soylemek istedigim o bizim baskılı ligde ve CLde ne yapar soru işareti bu şartlarda ligi çok iyi taniyan biri gelmesi gerekir diye düşünüyorum.Denizli en mantikli tercih gibi duruyor şu anda.

iyi bi konu. dusunulmmeli dedigin gibi.

ama dusundukten sonra getirilmeli mi, bilemiyom artik

Mantikli bir yaz mi

Ehh

Okumadim

Tahmin

Hayir

Sonuc

Kib

Severim kendisini, küçüğümde forması bile vardı bende. Bu seneki performansina bakarsak gelse niye geldi demem ama getirmezler.

Bana uyar, bir de Aziz Yıldırım'ı başkan yaptık mı tamamdır bu iş.

aslında mantıklı bir öneri hücuma dayalı futbol oynatması ligi tanıması hangi oyuncu olursa olsun ona saygı duyacak olması karizması vs. gerçekten carlosla başarılı olabiliriz ama bizim yönetim düşünürmü hayır sanırım bir alman gelecek umarım bari çöp almanlardan birini getirmeyiz.gönlümden geçen klinsman

fenerin kestanesi fenerin olsun. Ne Drogba veya Hagi fenere T.D olsun, ne de Alex yada carlos bize.

Geri
Üst Alt