Duygun Yarsuvat : Avrupa'dan Men Edilebiliriz - Prandelli Sezon Sonuna Kadar Bizimle

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri

duygun-demirorentff600_U9X55.jpg

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Dortmund maçında tribünde taraftarların sebep olduğu olaylar hakkında "Avrupa'dan men edilebiliriz" yorumunu yaptı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Borussia Dortmund yenilgisinin ardından sarı kırmızılı kulübün Avrupa'dan men cezasıyla karşı karşıya olduğunu açıkladı.TRT'ye açıklamalar yapan Yarvuvat, tribünden atılan meşaleler nedeniyle futbolcuların oyundan soğuduğunu belirtirken, "UEFA'dan bize büyük ceza gelebilir. Zaten risk altındaydık. Bizi men bile edebilirler. Yaşanan olaylara çok üzüldüm" dedi.Yarsuvat, mağlubiyetin tek sorumlusu olaraksa teknik direktör Cesare Prandelli'nin gösterilemeyeceği görüşünü dile getirdi. Galatasaray Başkanı, "Prandelli bu zamana kadar hep yalnız bırakılmış. Kendisi sezon sonuna kadar takımın başında kalacak" yorumunda bulundu. Kötü sonuçtan futbolcuların da sorumlu olduğunu vurgulayan Yarsuvat, "Prandelli'yi şimdi göndersek, kimi takımın başına getireceğiz? Sorumlu sadece hoca değil. Futbolcular da çalışacak" ifadelerini kullandı. Başkan Duygun Yarsuvat, İtalyan teknik adamın tazminatı olmadığını, ancak kendisiyle yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK : NTVSpor

Bu lafı aysal dese 1 haftaya kovulurdu prandelli
bakalım dede ne yapacak

bir yol var duvara çarpacağın kesin...yolu niye değiştirelim o yolda duvara çıkabilir mantığı nedir peki? hoca değiştirilmeli

bu adam bir caciktan cakmiyor
nerden buldular bunu yahu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ali Dürüst ne yapıyor yahu?Bostan korkuluğu mu bu adam?Kovsanıza su herifi arkadas.İlla ligden kopmamız,8-9 puan geriye düsmemiz mi gerekiyor?Follos olduk 2 ayda lan.Gelen giden 4 atıyor.Herif hala gelisecegiz diyor.Utanmaz ahlaksız.

sene ortasında iyi hoca bulma şansımız düşük, yeni gelen hoca takımı tanıyana kadar zaten iş işten geçecek. bu sene kayıp zaten bari önümüzdeki seneyi iyi planlayalım.

Yeni hoca yok o yuzden hocayi kovamiyorlar, yoksa herkes Hikmet Karaman a okey derse bugun kovarlardi.

Başkan amca bize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor... :red:

Men etmezler ama bu sefer 2-3 mac ceza verirler bize. Hakettik zaten. Almanya´daki maclar full zarar.

Ne kadar issiz gerizekali var, hepsi macta. Mac baslamadan biliyordum böyle olacagini zaten.

Lan mahvettiniz takımı, çekin gidin be! Kanser edersiniz siz insanı!

baskan futbolda sorumlu ben degilim demedimi... bu tür aciklamalari ciddiye almiyorum ali dürüst varken sorumlu olarak.
bugünden yarina degisir hoca, hic belli olmaz. Ama gelecek hoca nokta atisi bir hoca olamiyorsa mesela terim gibi veya lusecsu gibi o riskede girmezler galiba.
Sezonun ortasinda türkiyeyi ve takimi tanimayan hoca getirmenin fatirasu agir ola bilir.

Geri
Üst Alt