🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

devlete yaranmaya fılan calısmıyor adam balyoz davasında bi sanıgın avukatı zaten..cemaate kın kusması kadar normal bısey yok..

Yalman'da gelse, Öztürk'de gelse, Dürüst'de gelse politika değişmez kulüpte.

Bilançolar kötü, üzerine vergi cezasını da verdiler.

Aba altından değil sopayı direk gösteriyorlar.

3 senedir stat devri yapılmadı, hala bağlantı yolları yok, metro hattı malum.

Çatı yüzünden GSYM stadı alırız diye tehdit ediyor.

Alpay bu saydıkların en basitleri belki de , üstüne finansal fairplay cezası alırsak mayısta çok zor günler bekliyor kulübü.Transfer yapamayacağız eldekilerin çoğu serbest kalacak ,ihtiyaç duyulan sıcak para için tek çare var Riva için bu geçici yönetime yetki vermek işler iyiye gitmiyor.

Azizle dost ol emre b ile arkadaş
Kulubude sat Duygun yavaş yavaş

Ekonomi'de bağımsız değilsen, bağımsız karar veremezsin bu kapitalist sistemde.

Türkiye nasıl Amerika'ya gönülden (!) bağlı ise biz de, belli kurumlara bağlıyız.

Tek başına bizim suçumuz değil ama kulübü yöneten gelmiş geçmiş bütün kişilerin bunda suçu var.

O kadar borcun olursa, millet böyle at koşturur işte.

Mantığa bak. Yapamıyorsa, dik duramıyorsa gidecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekonomi'de bağımsız değilsen, bağımsız karar veremezsin bu kapitalist sistemde.

Türkiye nasıl Amerika'ya gönülden (!) bağlı ise biz de, belli kurumlara bağlıyız.

Tek başına bizim suçumuz değil ama kulübü yöneten gelmiş geçmiş bütün kişilerin bunda suçu var.

O kadar borcun olursa, millet böyle at koşturur işte.
bence boşuna zorlama bu olayın hiç bi haklı tarafı yok. vergi cezası stad devri yüzünden o itlere boyun eğeceğimize bütün oyuncuları satar altyapı oyuncuları ile gider toprak sahada oynarız ama onurumuzu satıp kimseye dalkavukluk yapmayız.

Dedeyi tayyibin masasının altına alalım o halde. Mantığa bak. Yapamıyorsa, dik duramıyorsa defolup gidecek.

Aysal gibi dik duracağına hiç durmasın daha iyi.

Dik durdum de, resmi siteden açıklama yap, ertesi gün ustaya saygı toplantısına katıl.

Hepsi aynı familyanın ürünü diyorum.

Çene patlatmak da bize kalıyor.

Öztürk bile gelse dik duramaz, 2. ay söylem değiştirir. Ötesi var mı?

Taraftar başarısız olucna 10'larca sene takım, ARKASINDA 50.000 KİŞİ DURABİLECEK Mİ O STADYUM DA YOKSA BURADA KLAVYE'DEN MASAL MI ANLATACAĞIZ ŞİMDİ YAPTIĞIMIZ GİBİ.

O stadyum'da, Store'larda rekor kırabilecek miyiz acaba?

Sizin hayatınız Aysal olmuş, Aysal aşağı Aysal yukarı. Bu konuyla Aysal'ın ne alakası var? Burada dedenin açıklamalarını konuşuyoruz. Siz bu açıklamaları kendinize yediriyorsanız ok. Adnan Korkut yazmış zaten bizim düşünce yapımızı. Ama siz demek ki aman bize dokunmasınlar da biz yalarız sıkıntı değil kafasındasınız.

Sizin hayatınız Aysal olmuş, Aysal aşağı Aysal yukarı. Bu konuyla Aysal'ın ne alakası var? Burada dedenin açıklamalarını konuşuyoruz. Siz bu açıklamaları kendinize yediriyorsanız ok. Adnan Korkut yazmış zaten bizim düşünce yapımızı. Ama siz demek ki aman bize dokunmasınlar da biz yalarız sıkıntı değil kafasındasınız.

Lan ne alaka.

Kaç maça gittin hayatında, store'dan her sene alıyor musunuz en az 200 TL'lik ürün.

Dik duruşu kimsenin iplemediği forumlarda, facebooklarda yapsak neye yarayacak.

Çıkalım meydanlara o zaman, hak aranacaksa.

Herkes evinde oturur, sonra duruşmuş.

Milyoner herifler niye duruş sergilesin.

KOÇ ailesi hoteline sığındılar duruş gösterdi dediler, 1 ay sonra aynı guruhla sırıtmalı pozlar.

Onların duruşu kaç kuruş. Holding sahibi, zengin adamlardan duruş bekliyorsunuz ona şaşırıyorum.

bence boşuna zorlama bu olayın hiç bi haklı tarafı yok. vergi cezası stad devri yüzünden o itlere boyun eğeceğimize bütün oyuncuları satar altyapı oyuncuları ile gider toprak sahada oynarız ama onurumuzu satıp kimseye dalkavukluk yapmayız.
Bu mesaj gayet acik net ve dogru olmus. Ama soyle ama boyle ama Aysal ama Terim diye kivirmanin alemi yok.

Ona buna diz cokup Galatasaray için yaptim diyecekse kimse ondan boyle birsey istemiyor. Kendi omurgasizligina bahane aramasin.

Gelin Yarsuvat'ı protesto edelim, üzerine de milleti örgütleyip her hafta stada gidip haykıralım desem kaç kişi gelecek acaba.

Duruşa kitleler zorlar.

20 Milyon'dan kaba hesap en az 10 Milyon'u şu an ki yapıdan memnun değil ülke de ki.

Ama hepimiz klavye delikanlısıyız bunu kabul ederek işe başlamamız lazım zaten önce.

Lan ne alaka.

Kaç maça gittin hayatında, store'dan her sene alıyor musunuz en az 200 TL'lik ürün.

KOÇ ailesi hoteline sığındılar duruş gösterdi dediler, 1 ay sonra aynı guruhla sırıtmalı pozlar.

Onların duruşu kaç kuruş. Holding sahibi, zengin adamlardan duruş bekliyorsunuz ona şaşırıyorum.
Bu mesaj cok ilgisiz olmus Alpay. Murat'in gittigi mac sayisi ile Duygun'un yalakliginin ilgisi nedir?

Elbette sirketler, zenginler iktidar partilidir. Islamci da olsa komunist de olsa 1 ayda cevirirler islerini.

Ama Galatasaray kar amaci guden bir sirket degil kulturel derinlige sahip bir spor kurulusu. Dolayisi ile verdigin Koc orneginden tut diger yazdiklarina kadar konumuzla hic ilgisi yok.

Biraz bekleyin yahu. Bir gazetecinin yazısı var sadece ortada. Yer bide türkiye.
Başkanı bir gazeteci yüzünden hemen asmanın alemi yok.
Yarın toplanacakmış yönetim zaten bu konu ilgili.

Lan ne alaka.

Ya birader duruş beklemek benim hakkım mı? Hakkım. Beğenmediğim duruşu eleştirmek hakkım mı? Hakkım. Sen neyin peşindesin, neyi aklamaya çalışıyorsun? Başkanın bugünkü açıklamaları beni yerin dibine sokmuştur, üzmüştür. Ama sistem böyleymiş de, ama öyle yapmak zorundaymış da. Bunlardan banane? Aferin o zaman başkana, helal olsun çok doğru iş yapmış. Daha da yalasın, dediğim gibi masanın altına geçsin. Tövbe tövbe.

Entrynde Aysal isminin hiç geçmemesine şaşırdım bu arada.

Aziz bu konu hakkinda konustu

Bugün Milliyet Gazetesi'nde Atilla Gökçe imzasıyla yayınlanan haber üzerine bu açıklamayı yapmak zarureti hasıl olmuştur.

Kamuoyunun bilmesi gereken husus, haberde yer aldığı üzere 50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

https://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=42850

Geri
Üst Alt