🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Büyük hemde çok büyük bir saçmalık bu. Biliyormuş gibi rakam vererek konuşmuş üstelik. O yaşta, deneyimli bir avukata teori üretmek hiç yakışmadı.

Ayrıca bize ne bunlardan UEFA kararını vermiş.
gerçekten inanılır gibi değil !! spor klübü başkanı sadece sporla ilgilenmeli dakka 1 gol 1 oldu resmen :(

Hukumeti yalayacam diye hala aciklama yapiyor.

Aziz korkmus o yuzden yalanlamis bizim baskani.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray başkanlığına aziz yıldırım tarafından atandigini düşünüyorum. Davranışları bunu gösteriyor.

aziz yalanlamasına rağmen hala ısrar ediyor dede. bi de bunlar konuşulan havadisler diyor utanmadan. ulan sen profesör oldun da hukuktan hiç mi nasibini alamadın. hukukçu bi adam havadisler dedikodular üzerinden konuşur mu ? var mı ortada bi kanıt veya delil. istifa et ve bidaha karşımıza çıkma dede

Kendimi tutamıyorum böyle bir ucube kişiliksiz iftiacı iktidar yalaması birisinin yeri enfazla fotomaç veya sabah grubunda yazmaktır. Galatasarayı muhakak ama muhakkak bunun elinden alın kurtarın!!!!

Ya hain ya yalaka.Bu rezillerden kurtulmaz lazım.İstifayı bırak direkt ihraç.

Adnan Polat yonetimi bile arada sahte cikarmalar yapiyordu.

Bunlarin ses cikaracak gucleri yok.

Istifa edip gidin en kisa zamanda.

cıkıp penaltılara 1 kelıme etme sonra da vay efendım 50mılyon dolar he he senden de kurtulacaz az kaldı

Fenerinin penaltilari için ne dusunuyorsun dede? Çık bir röportaj ver de keyfimiz yerine gelsin.

korudugun adami,camiayi göz göre göre her hafta sike yapiyor buna ne diyorsun yarsuvat? cik konus bakalim adamsan!!!

Senin yapacağın Başkanlığa tukureyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yarın bu duyguna bu penaltı üzerine tepki verilmezse o stada gidenler Galatasaraylıyım demesin

Ne zaman istifa ediyor?

Geri
Üst Alt