🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Kulüp hiç bu kadar başkansız kalmamıştı...

Aysal'ı geri istemeye başladım senin gibisini görünce :D

6 aylığına geldin de ne oldu gelmesen daha iyiydi
başkansız kalsa kulüp bundan iyi

Başkan olarak kabul etmiyorum bunu ben kendi adıma.
Duygun amca diyeceğim sadece bundan sonra

amca icin fazla genc degil mi renkdas:asd22:

Dede mi söyleyim? Dede saygıszca geliyor bana nedense. Dedem değil üstelik yani :)
Yaşına ve Galatasarayımızda geçmişde saygın hizmetlerinden dolayı saygımı kaybetmek istemiyorum amcamıza komple

Görevde olduğu sürede Galatasaray üzerinden prim yapmaktan başka tek faydası,bazı oyuncuları göndermesi oldu.

bu dede yüzünden bugün çok saygıdeğer kardeşlerimiz ban yemiştir onların tırnağı dahi olamayacak bu yetenek fakiri sözde başkanın tez zamanda kulübümüzden gitmesini umud ediyoruz...

Neyse Aysal ile tartışmayı uzatmamış bu güzel en azından...

Adnan Polat'lı,Özhan Canaydın'lı 2011-2012 sezonu öncesine geri döndük geçmiş olsun.''Omo Onol Oysol tokomo batırdo yoo'' tabi tabi sıra size geldi yönetin bakalım pisliğin içindeki takımı Allah'ın hıncal uluçları sizi.

Seçim mayısta değil mi. O kadar beklemeye gerek yok ha mayıs ha nisan fark etmez. Nisan başında seçim yapılsın yeni gelen yönetim en azından gelecek senenin planını yapar bu arada alacaksa sözleşmesi biten oyuncularla anlaşır vs.

duygun-yarsuvattan-baris-ortami-vurgusu-IHA-20141010AW213254-2-t.jpg

Takım yine vizyonsuz günlerine döndü. 5-10 yıl önce hiç değilse yerliler ruhuyla oynar ayakta dururduk.(2008 ve 2006) şimdi hepsi para peşinde üstüne şikeciyi aklama çalışması iyice mide bulandırıcı noktaya geldi.

adnan polata karşı tevfik fikretten girip fransız ihtilalinden çıkan özgürlük savaşçıları nerede? nerede o meşhur galatasaray kültürü ve asaleti? siyaseti lise dışından biri yapınca hain oluyor da içinizden biri yapınca abi mi oluyor? adnan polattan farkı nedir bu adamın birisi bana açıklasa keşke.

dede uykuda

fenerin hakkını savunacagına azcık kendi takımına sahip cik moruk

yahu dede bugün macın oldugunu biliyomuydu acab

Geri
Üst Alt