🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

En begendigim Gs Baskani. Adnan Pyide cok begeniyordum. En sevmedigim Gs Baskani da Aysaldi. Canaydini da cok begenirdim. Ondan öncekileri pek hatirlamiyorum.

En begendigim Gs Baskani. Adnan Pyide cok begeniyordum. En sevmedigim Gs Baskani da Aysaldi. Canaydini da cok begenirdim. Ondan öncekileri pek hatirlamiyorum.
Güya 49 yasindasin,ama kuslara 4 yil üst üste sampiyonluk ezikligini yasatan,kanirta kanirta kafaniza vura vura sampiyon yapan efsane Faruk Baskani tamimiyorsun,hatirlamiyorsun öyle mi?Hadi dön cöplügüne yavrucum burdan sana ekmek cikmaz..

☆$☆

Güya 49 yasindasin,ama kuslara 4 yil üst üste sampiyonluk ezikligini yasatan,kanirta kanirta kafaniza vura vura sampiyon yapan efsane Faruk Baskani tamimiyorsun,hatirlamiyorsun öyle mi?Hadi dön cöplügüne yavrucum burdan sana ekmek cikmaz..

☆$☆

Yasimin 21 oldugunu daha önce söyledim. Forumlarda yasi sallarim.

başkan gibi başkan

BMyXMv.jpg

canım dedem
başta alp yalamancı olduğum için seni sevmiyordum ama kendini sevdirttin
herkese nasip olmaz GSARAYLILIK

adam sevabıyla günahıyla görevini bitirdi... bence başarılı da olmuştur... taraftarla arasında şike konusundaki uyuşmazlık da hayata bakış tarzlarıyla alakalı. adam hukukçu olduğu için muhtemelen yatarken başının altına anayasa ve TCK kitapçığı koyup uyuyor yastık yerine... dava hakkında tarafsız konuşayım derken taraftarla arası açıldı...

onun dışında... direk kendisi değil belki ama yönetimi ile birlikte ne kadar başarılı olduğunu görebilmemiz için başkan hakkında bu forumda ilk 3 sayfada takım ve şampiyonlukla ilgili yazılanlara bakınız... umut yokken umudu yeşerten zamanların içinden geçmiş bu senenin şampiyonluğunda...

Fenerbahçe demeçleri kıyıda dursun, hayırla yad edilecektir kendisi...

Hoşçakal başkan.

SEçimde ağırlığını koyup fark atarak tekrar başkan olacaktır ,dede.

hoşçakal oz büyücüsü...

basketbolu takmaması ve şike sözleri skandaldı. Prandelli'yi 1 ay geç göndermesi rezillikti belki 1 ay önce gönderse en azından UEFA'ya kalmış ve şampiyonuluğu 2-3 hafta önce garantilemişitik. Prandelli'yi artık son damlada ve davalık olarak yolladı ama hatasından çok geç olsada döndü ve takım nerden nereye geldi.

İyi adamdı. Başkanlık bakımından belki kritik kararlar almadı ama Ali Dürüst'ün de dediği gibi engel olmadı, herkese olanak verdi. Bu da önemli.

Şampiyonluk gelirse bu ortamı sağladığı için paydaşlardan biri de kendisidir.

Dedem iyiydi iyiydi ancak başkanlık konusunda yetersizdi.

Allah sağlık versin yolunu açık etsin. Sampiyon olursak bu huzurlu ortamı sağladıgın icin bi katkın olacak.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle Güle dede yolun açık olsun.

Sent from my SGH-I337M

Galatasarayın II. Abdülhamid Han'ı olarak tarihe geçmiştir. Sana çok salladık zaman zaman ama sen hiçbirzaman iyi niyetini bozmadın. Herşey için sağol, sana karşı mahcupluk hisseden taraftarlardan biriyim sayın başkanım.

11350536_1026474904064660_8561228480850228607_n.jpg

Duygun Yarsuvat: "Evlenirken eşimle 50 yıl ayrılmayalım diye sözleşmiştik. 50 yıl sonra vefat etti, kaybettim. Keşke 75 yıl deseydim"

Güle güle Duygun Başkan...

Geri
Üst Alt