🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Başkan cemiyete gitmiş tempo tutuyor.Ah dedem benim,canım dedem.Tonton başkan.Hulusi Kentmen gibi adam.

B00YuhZIAAEUErp.png:large

italyanı göndererek başla başkan. Daha çok kovulacak eleman var.

Sempatik sevimli bir adam. Zaten, kulübü kurda kuş(!)a bırakmayarak aday olduğu için büyük sempatimi kazanmıştı.

tumblr_mxlwcwuoF11sz5lkqo1_1280.jpg

Ünal Aysal'dan sonra yine onun gibi nur topu gibi t.şlı bir başkanımız oldu.

Ersun'u getirir büyük ihtimalle.

- yerli
- geçen sene sampiyon oldu
- bosh

Hayirli olsun.

La herif bu yaşında aday olmuş, mayısa kadar görev yapıyım da benden daha genç adaylara hazırlanmaları için fırsat tanıyım diye elini taşın altına koymuş hala adama laf atanlar var arkadaş. Yok öyleymiş yok böyleymiş.

Kotunun iyisi, neyse gecici bir Baskan nasil olsa. Bidaki yaz buyuk bir yaris bekliyorum..

Bazı forumun itici tipleri özellikle seçim sırasında prandelli ile devam edecek diye propaganda yaptı ama ilk röportajında daha rengini belli etti ben hala prandelli ile devam etme kararındayım ama futbol şubesine gelecek arkadaşlarımızın kararına göre değerlendireceğiz dedi yani muhtemelen devam etmeyecek..

Ayrıca herkes takmış 4. yıldız konusuna 7 aylığına göreve gelmiş adam neyi vaadedecek CL şampiyonluğu mu? tabiki sezon sonu şampiyonluğu hedefleyecek!!

Duygun başkanımıza başarılar diliyoruz, hayırlı olsun.

Duygun Yarsuvat dönemi Galatasaray'da bir geçiş dönemi olacaktır.

Yönetim, takım ve taraftar arasında umarım güzel bir sevgi ortamı oluşur.

Hoş geldin başkan, umarım iyi işlere imza atarsın mayısa kadar.

Hayırlı olsun, başkanı pek görmeyiz zaten.Dürüst, Albayrak futbolu götürürler muhtemelen.Şu anki konumumuzdan daha iyiye gideceğimize inanmak istiyorum.

GS ın tek kuruşunu sokaga atmayacak belliki.başarısızlıgı kendisine yüklememek gerekli kesinlikle enkaz devraldı.bu enkazdan korkmadan aday olması bile takdire şayan.inanıyorum yarın ki başakşehir maçına bile olumlu bir tablo yansıyacak.

7 aylık görevinde başarılar Başkanım umarım kısa sürede önünü görebilen bir Galatasaray bırakırsınız

Geri
Üst Alt