🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Senin geliş amacını bir kısmı yeni anladı.Kalanları da devre arasına kadar anlayacak arkandan küfredecekler muhtemelen ama senin geliş amacın buydu zaten malı kriterleri bir şekilde yakalarsan benim için başarılısın, yakalayamazsan başarısız.. Ha arkasından sövülmesi küfredilmesi gereken biri varsa oda sen değilsin senin buraya gelip durumu toparlama çabana neden olan eski yönetim ve yardakçıları..

Duygun Yarsuvat: Göreve geldiğimiz andan itibaren gerekli paraları bulduk mali anlamda kulübü toparladık borçları ödedik.

nasıl toparladı ya çaycıyı kovarak mı acaba :D

Adamin hiçbirşey umrunda değil niye secildin be amca koltuğu mayisa kadar birakaydin birine ne doyurucu bi aciklaman var ne biseyin ozete dahi bakmiyosundur

Adamın başkan olmasında ki tek sebep cv sine Galatasaray başkanlığı eklemek.Öyle büyük şeler beklemeyin.Ne hoca kocar ne transfer yapar.Seçimlere kadar başkancılık oynar

Çok sağlam kukla başkanımız var. Bu lobi öyle birşey ki 80'ine merdiven dayamış bir profesörü bile kukla gibi oynatıyor işte.

Tarihin en kötü ve en beceriksiz başkanı olarak hatırlanacaksın. 900 tl ye çalışan o emekçi insanları kovan zalim olarak hatırlanacaksın.yiyorsa gerçekten yöneticiysen 1 kuruş almayı haketmeyen bu topçuları teknik ekibi kov ücretlerinde indirime git.senden ve ekibinden hiç birşey olmaz.

images

sempatik açıklama yapacam diye arada saçmalaması benim mi dikkatimi çekiyor tek,gs başkanı gazetecilere açıklamaya başlarken "ne konuşacağım şimdi" diye başlamamalı...neyse zaten emanetçi bir başkan...

Arkadas ne sacma bi konusma yaptin ya.

Konusamiyosan hic cikma ekrana.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

adamın futbol umrunda değil ya . Anladığı da yok.
Adama demişler mayısa kadar idare et mayısda biz gelicez oda eyvallah demiş.

Geri
Üst Alt