- 30 Temmuz 2009
- 32.497
- 8.362
- 2.018
Ya çok zekisin ya çok aptal...
Normal değilsin yani
Normal değilsin yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unal Aysal karakterinde bir Baskan i daha cok arariz..
Guclu bir Baskan gitti yerine pasif bir Baskan geldi.
Insallah Mayis ayina kadar guclu bir aday ortaya cikar.
Açıkcası ben sevdim bu hocamızı sporda şiddet şike vs istemiyoruz demekle ortadan kalkmıyor bu pislikler,yeri gelince gerçekci olup kendi kulübünüde gömebilecek ki başkan bazı hayallerde yaşayan takım taraftarları gibi "biz çekilirsek lig biter" kafasında yaşayıp kendini dokunulmaz sanıp narsist bir topluluk oluşmasın.
Evet ezber bozuyor ama ben istemiyorum artık koca koca adamların "mahalle karısı" gibi atışmalarını veya resmi siteden yapılan ergenvari açıklamaları okumak istemiyorum bunlar benim taraftarlığımı okşamıyor toplumun aksine benim taraftarlığımı Avrupa şampiyonu olmuş takımı bozmayacak,kaptanını tuacak ve üstüne koyarak gidecek bir yönetim okşar o şubeye üvey evlat muamelesi yapan değil keza erkek basketbol takımımız mucizevi işler yaparken hala "içinde bulundukları duruma rağmen" demek durumunda bırakmayacak yönetim ve başkan istiyorum.
Kimse burası Türkiye burada işler böyle yürüyor zırvasıyla gelmesin evet burası Türkiye ve şikayetçi olduğumuz toplumun büyük bir parçası da biziz eğer bir şeylerin değişmesini istiyorsak kimse gelip bunu bizim için yapmayacak o yüzden kendimizden başlamalıyız.
Umarım sağlık durumu elverir ve ister bir kaç yıl daha görev yapar.
Ben zaten kesin doğru yönetim budur demiyorum her yönetim gibi eksikleri hataları vardır olacaktır kabul ama en azından nefreti tetiklemeyen bunun sadece bir oyun olduğunun farkında olan bir başkan ben ilk kez görüyorum ve bu hoşuma gitti.Pekala dik durması gereken konularda kendi sınırlarımız dahilinde başkanın duruş sergilemesini beklemek taraftarın hakkıdır ancak rakibimiz dahi olsa yargıya intikal etmiş bir konuda olumlu veya olumsuz söylemlerde bulunmasında en başından karşıyım çünkü bu konuda artık karar mercii biz değiliz ve söylediğimiz her şey içi boş gündem yaratmak ve kitleler arasında mevcut bulunan nefreti körüklemekten öte geçmez yani boşa kürek çekmek yerine kulübün mali yapısı,yatırımları,transferleriyle vs. daha özveriyle çalışsın aslında tek ve basit klişeyle açıklayacak olursam herkes işine baksın.Bu dediğine katılmakla birlikte, bu tür sorunları ortadan kaldırmanın yolu daha ezik bir tavır içerisine girmek değil. Aysal gibi ucuz popülizme girmesin zaten ama havuz konusu ciddi ciddi konuşulurken bizi ligden atarlar da demesin. Bunu içinden düşünebilirsin ama sen pazarlıkta elini açık edemezsin.
Şike kousunda açıkça Aziz Yıldırım'dan yana tavır alırken memlekette temiz sporu düşünmüyor da Galatasaray'ın havuz konusunda ezik tavıra geçmesiyle mi sporu temizliyor. Sıkıntı burada.
Ben zaten kesin doğru yönetim budur demiyorum her yönetim gibi eksikleri hataları vardır olacaktır kabul ama en azından nefreti tetiklemeyen bunun sadece bir oyun olduğunun farkında olan bir başkan ben ilk kez görüyorum ve bu hoşuma gitti.Pekala dik durması gereken konularda kendi sınırlarımız dahilinde başkanın duruş sergilemesini beklemek taraftarın hakkıdır ancak rakibimiz dahi olsa yargıya intikal etmiş bir konuda olumlu veya olumsuz söylemlerde bulunmasında en başından karşıyım çünkü bu konuda artık karar mercii biz değiliz ve söylediğimiz her şey içi boş gündem yaratmak ve kitleler arasında mevcut bulunan nefreti körüklemekten öte geçmez yani boşa kürek çekmek yerine kulübün mali yapısı,yatırımları,transferleriyle vs. daha özveriyle çalışsın aslında tek ve basit klişeyle açıklayacak olursam herkes işine baksın.
Halkımızın icraatten çok söylemlerden etkilenir bu yüzdendir sporumuzda siyasetimizde retorikler daha çok sevilir sayılır ben bunun yerine daha sıradan daha ılımlı bir politika izleyen kişilerin destekçisiyim,aklama konusunda kişisel görüşünü belirtmiştir bence yanlıştır tıpkı bu ateş üfleyerek sönmez gibi biz kulüp olarak ne aklayacak ne karalayacak pozisyondayız ancak bir farkındalık yaratabiliriz.