- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Komitenin basi Sabri Sarioglu olmasin yanlislikla ? :uncomfortableness:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarim baskan sirf galatasaray basi bos kalmasin diye aday olup secilmemistir, yani simdi ben isimi tamamladim ali dürüst ve albayrak artik ne yapiyorlarsa yapsinlar ben karismiyorum demesin.
bu is adamlar olayi da ben anlamiyorum, kardes kac tane multi milyoner galatasarayli var, cok mu zor 10 yillik galatasaray fayisiz borc vermek? adam basi 3-5 milyon euro verseler ne kendileri batar ne de galatasaray bos yere her yil milyonlarca euro faiz ödemesi gerek kalir
Sende gidecek misin ?Prandelli'yi barındırmayı düşünen Prandelli ile birlikte gitsin. Alem-i cihan olsa gitsin abi.
-de ekini ayrı yazarsan ta fizana giderim.Sende gidecek misin ?
-de ekini ayrı yazarsan ta fizana giderim.
Sen de başını alıp gitme ne olur... Best of Cem Karaca.Sen özel isim değil ki ayrı yazalım ??
Sen de başını alıp gitme ne olur... Best of Cem Karaca.
Sen özel isim değil ki ayrı yazalım ??
Şu alıntı yaptıgım kısımları gerçekleştirsin Sayın Başkan DUYGUN YARSUVAT ,GS bu badireyei kolaylıkla atlatır.
Eski yönetimden bir iki kişi olmasıda devamlılık açısından önemli ,heleki yabancı oyuncu için mahkemeye gidecez demeside TFF yi çok fena köşeye sıkıştıracak ...
Belkide GS dahil büyük takımların başına ilk defa İŞ ADAMI olmıyan ama çok ünlü HUKUÇU olan şahsiyetin gelmesi GS yın KAZANCIDIR ( bana göre![]()
Zira TFF ve diger kamu kurumları GS ya karşı HASMANE tutum içindeler ,onları ancak HUKUÇU kimligiyle GS başkanı durdurabilir..
ARENAyı da yaz kış ziyarete açıp oradanda para kazanmasıda çok güzel ..
İNŞALLAH başarılı olur..
Bugünlerde meydan ÇAKAL-ÇUKAL lara kalmışken ,eh GS yın başınada HOP DURUN bakalım diyecek HUKUÇU gerekirdi oda oldu .
Hukukçu olmasını küçümsemeyin bazı İŞ ADAMLARI kulübleri nasıl batırdı (örnek DEMİRÖREN)
Bazılarıda çok büyük işadamı olması yanındada holdıng sahipleri olmasına ragmen ŞİKE işinde tökezlediler ve kaçtılar..
Demekki İŞ ADAMI-HOLDİNG SAHİBİ-ÇOK ZENGİN PARA BABALARI , bir yerde FUTBOLA çare olmuyor..
Tüpçü şimdi yandı yapsın bakalım yamukluk ,GS başkanından yer TOKADI oturur aşagıya..
Kim ne derse desin GS yın başında HUKUÇU olması (oda kısa süre içinde) GS da bazı sıkıntılar oldugunu bunun içinde maddi yardım ne kadar önemli isede HUKUK konularında İŞİ bilen HUKUKÇU olması GS yın avantajıdır..
Bunu ilerliyen günlerdede şahit oluruz....
FB saldıracak olsa onların davasını takip eden bizde ,ee buda siyaset ..(bana ne yaparsan karşılıgnı bulursun mesajı verilir herhalde)
Bugünden sonra FB li yöneticilere dikkat edin eski saldırganlıkları olacakmı.( bilhassa A.Y).
T.dikretörülüge Yılmaz Vuralı 6 aylıgına getirsinler hiç olmazsa adamın içinde UHDE kalmaz bana büyük takım vermeddiler demesin.
Bu PRANDELLİ nin taktigini gördükten sonra YILMAZ VURAL lokum olur.
ALINTI (unutmuştum özür, uzun oldu )
Nakit akışını sağlamak için Galatasaraylı iş adamları ve finans alanında söz sahibi kişilerden oluşan komiteler kurarak, geliri artırmaya, zararı azaltmaya çalışacaklarını belirten Yarsuvat, şöyle devam etti: "Marka değerimizin dünyada sahip olduğu yeri daha da kuvvetlendirmek için çalışacağız. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'yı 365 gün kullanabilir hale getirmeyi düşünüyoruz. Stat üzerinde yapacağımız değişikliklerle enerji sağlamayı planlıyoruz. Avrupa Birliği pasaportu taşıyan oyuncuların Türkiye'de serbest dolaşım hakkından yararlanması için Lüksemburg mahkemesine başvurmayı düşünüyoruz. Başvurduğumuz zaman bir hukukçu olarak başarısız olacağımızı zannetmiyorum. Kavgasız, gürültüsüz bir yönetim sonucu olarak, aramızda ihtilaf olan ve dava aşamasına geçilmiş bütün konuları müzakere yoluyla sonuçlandıracağız."
Sen de kalsın.Burada yalnız sen de farklı bağlaç anlamında kullanılmış benim kullandığım kelime bağlaç değil ki ?? Senin o kullandığın kelimede -de bağlaç.Ya da Benim yazdığımda bağlaç olabilir yanlışta olabilir.Ama yazılıyor bitişik yazılıyor sandım.
En son türkçe sınavından kaç almıştın?
Sen özel isim değil ki ayrı yazalım ??