Duygun Yarsuvat GS TV'de Konuştu

çok saçma değil mi... tüzükte geçici bi değişiklik yapmak çok mu zor, 6 ayda bir başkan mı değişir yaw, bu kadar memur zihniyetinde olmayıverelim

bugün için böylesi daha makbul, 2015 den sonra zaten yeni gelecek yönetimle beraber 3'er yılda bir seçim olamaya devam edecek.

ah be amcacığım ya, sabah uykusuna doyamıyorum diyor, aaaahhhh aaaaaahhhhhhhhh...

Valla sabah uykusuna ben de doyamıyorum kendimi bildim bileli, sıkıntı yok :)

Ben beğendim bu adamı ama ismine alışamadım.Aklıma gelmiyor bazen.

Futbol ile ben ilgilenmiyecem diyen her Baskan, iyi bir Baskan´dir.

Başkanlığa yakışacak bir isim, umarım seçimi kazanır.

Ben tam 4 ay önce bu sözleri söyedim diye linc edilmedigim kalmisti, ama Amatör branslardan para kazanmiyoruz ve akil mantik disi paralar harciyoruz o branslara. Bunlarin kisilmasi ve uygun bir seviyeye getirmek lazim...

Bayern Münih´i zamaninda örnek verdim... Galatasaray´in geliri 200 Milyon dolar, borcu nerdeyse 300 Milyon dolar Basketbol´da bütcesci 10 Milyon avro civari. Bayern Münih´in geliri nerdeyse 600 Milyon dollar, borcu yok ve adamlarin ayirdigi bütce ayni sekilde 10 Milyon avro civari.

Bende Basketbol´u mesela cok severim, ama gercekci olmak lazim.

Duygun Başgan: Yavrularını çakallara emanet eden bir aslan olamaz..

D.Yarsuvat: Adnan Polat ve ekibi cebinden para vererek başkaları adına kulübe dava açtırdı, ibra edilmediyseniz suçu kendinizde arayın. Galatasaray'ın içinde çakallara yer yok.

Son düzenleme:
Arsenal konusuna tam olarak katilmiyorum. Evet genclesmek lazim, ama Arsenal örnegi bence iyi bir örnek degil. Genclesecegiz diyerek, isin bokunu cikarmamak lazim.

Çok düzgün adam. Bu sezon için kim gelirse gelsin çok büyük bir değişiklik yaratabileceğini düşünmüyorum ama en azından Duygun Yarsuvat devre arasında aptal aptal transferler yapıp paralarımızı çarçur etmez. Mayıs'ta zaten seçim var tekrar.

Duygun Yarsuvat: Türk Futbolu'nun gelişiminde yabancı oyuncuların önemli katkısı var.

Tüpe de ayarı verdi.

Alp Yalman'dan baska kimse aday olmayinca onun ellerine kalmasin diye son anda aday oldu kendisi. 2015'de birakacak zaten, o zamana kader genc bir isim hazirlarlar buyuk ihtimal.

alp yalmanı desteklıyordum ama kendısının konuşmalarını dınledım.dım dık ve çok net konuştu.gercekten GS a yakışır bır ısım kendısı.Ali Durustu bellıkı yonetıme katacak.Duygun baskanı desteklıyorum.ayrıca aysal enkazını ıyı bılen 2 yonetıcıyı de alması çok mantıklı hareket.

Yeni başkanımız hayırlı olsun söyleyim ben şimdiden. Alp yalmanı ezer geçer kabaca söylemek gerekiyorsa.

"Galatasaray kadın basketbol takımı kıvanç duyduğumuz bir takımdı. Ancak, biraz masraflı bir takım oldu sanki. Bizim yapacağımız şeylerden biri, bu masrafları kısabilmek. Sadece futboldan para kazanabiliyoruz. UEFA'ya da futbol takımı üzerinden bir takım sözler verdik. Bu sözleri tutmamız gerekiyor."
"Faruk Süren başkanken, kadın basket takımımızı Avrupa'ya gönderememiştik. Paramız yoktu. Kızlar ağlamıştı. Faruk Süren, basketboldan gelmiş bir başkandı üstelik."

Masrafliymiş. Daha ne kadar küçültülecek bu branş?. Sponsoru var bu takimin. Hiç birinize güvenmiyorum. Biraz para verinde siz de sponsor olun.

Geri
Üst Alt