Duygun Yarsuvat GS TV'de Konuştu

Kavgayı sevmem ama Galatasarayı da hırpalatmam diyor başgan..

kulüp içinde FT'nin neden ayrılmak zorunda kaldığı biliniyor ama medyada dillendirilemiyor

Yavrusuat kesinlike Baskan olmmali, seneye zaten birakiyor, ve yerine genc,dynamikli bir Baskan gelecek + Thomas Tuchel. (Insallah) :k19:
Polatin sag kolu Yalman baskan olursa simdiden gecmis olsun...

Aziz Yildirim´in 90 larin sonunda söyledigi bir sözü isim vermeden alintiladi... "Galatasaray´i durdurmaliyiz, yoksa lige Manchester United gibi ambargo koyar, ligde heyecan kalmaz ve para kazanamayiz" diyordu.

Yalman thomas tucheli begeniyormus ,bircok haber sitesi yazdi dun
Beğenmesi birşeyi ifade etmiyor aslında. Tuchel akıllı adamdır, böyle kaotik bir ülkeye adımını bile atmaz. Ki kariyeri açısından mantıklı bir hamle olur.

Burada kimse ona süre tanımaz. Hemen kuyusunu kazarlar.

I am the one who knocks!

Yaşlılık belirtileri var adamda (normal olarak) ama olayların farkında ve düşünceleri yerinde.

Duygun Yavsuvat´in sözlerinden sonra Galatasaray Lisesi, Ergenekon Davasindaki Generallar ve Aziz Yildirim ücgeni bir kez daha ortaya cikiyor. Ben herzaman diyorum herseyin göründügü gibi olmadigini, ama bunu insanlar anlamak istemiyorlar.

Duygun Yarsuvat´in söyledigi sözler aslinda cok dogru ama cogu insanimizin bunu anlamak icin gerektigi kadar olgunlanmamistir...

Tuchel kim ya iyi td olsaydı Bayern'e , Dortmund'a giderdi :)

Beğenmesi birşeyi ifade etmiyor aslında. Tuchel akıllı adamdır, böyle kaotik bir ülkeye adımını bile atmaz. Ki kariyeri açısından mantıklı bir hamle olur.

Burada kimse ona süre tanımaz. Hemen kuyusunu kazarlar.

I am the one who knocks!
Oyle bir haber yok ki ,nuriyi kekleyim dedim ama yalman gelirse alman hoca getirir buyuk ihtimal

7 aylığına başkanlık mı olurmuş arkadaş. bu takım bu kadar mı sahipsiz, bu kadar mı vahim durumda, yok mu elini taşın altına koyup kulübü sırtlayacak biri vah ki ne vah,

7 aylığına başkanlık mı olurmuş arkadaş. bu takım bu kadar mı sahipsiz, bu kadar mı vahim durumda, yok mu elini taşın altına koyup kulübü sırtlayacak biri vah ki ne vah,

tüzük gereği 7 ay sonra zaten seçim var,adam ben tüzüğü uygulamaya geldim diyor. Alp Yalman ise tüzük dışı olarak ben 3 yıl burada olacağım diyor.

hepi topu 7 ay başkanlığa talibim diyen adamı ahret sorgusuna çektiniz be kardeşim,

Galatasaray Adası'nın Galatasaray SK'ya verilmesi de saçmalık verilmemesi de saçmalık. Verilirse sadece GS üyeleri kullanacak diyor Duygun Yarsuvat. GS taraftarlarına da açık olmalı orası. Hatta üyelik gibi bir şey de olabilir baya gelir sağlar kulüp için. Verilmese de işletmeciye nerdeyse sudan ucuz veriyoruz. Senelik 300 bin tl'ye kiralıyoruz bir işletmeciye yanlış bilmiyorsam. Yani kiralama bedelleri çok düşük. Madem kiralayacağız senelik 5 m TL yapın alabilen alsın.

tüzük gereği 7 ay sonra zaten seçim var,adam ben tüzüğü uygulamaya geldim diyor Alp Yalman ise tüzük dışı olarak yıl ben burada olacağım diyor.

çok saçma değil mi... tüzükte geçici bi değişiklik yapmak çok mu zor, 6 ayda bir başkan mı değişir yaw, bu kadar memur zihniyetinde olmayıverelim

Amatör şubeler hakkında da bir şeyler söylese bari :(

Geri
Üst Alt