P. Perke Guardiola
Kırmızı Üye
- 9 Eylül 2014
- 1.562
- 0
- 496
Ocak transferleri konusunda katiliyorum. Kimse iyi oyuncusunu vermek istemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalman thomas tucheli begeniyormus ,bircok haber sitesi yazdi dunYavrusuat kesinlike Baskan olmmali, seneye zaten birakiyor, ve yerine genc,dynamikli bir Baskan gelecek + Thomas Tuchel. (Insallah) :k19:
Polatin sag kolu Yalman baskan olursa simdiden gecmis olsun...
Yalman thomas tucheli begeniyormus ,bircok haber sitesi yazdi dun
Beğenmesi birşeyi ifade etmiyor aslında. Tuchel akıllı adamdır, böyle kaotik bir ülkeye adımını bile atmaz. Ki kariyeri açısından mantıklı bir hamle olur.Yalman thomas tucheli begeniyormus ,bircok haber sitesi yazdi dun
Oyle bir haber yok ki ,nuriyi kekleyim dedim ama yalman gelirse alman hoca getirir buyuk ihtimalBeğenmesi birşeyi ifade etmiyor aslında. Tuchel akıllı adamdır, böyle kaotik bir ülkeye adımını bile atmaz. Ki kariyeri açısından mantıklı bir hamle olur.
Burada kimse ona süre tanımaz. Hemen kuyusunu kazarlar.
I am the one who knocks!
7 aylığına başkanlık mı olurmuş arkadaş. bu takım bu kadar mı sahipsiz, bu kadar mı vahim durumda, yok mu elini taşın altına koyup kulübü sırtlayacak biri vah ki ne vah,
7 aylığına başkanlık mı olurmuş arkadaş. bu takım bu kadar mı sahipsiz, bu kadar mı vahim durumda, yok mu elini taşın altına koyup kulübü sırtlayacak biri vah ki ne vah,
tüzük gereği 7 ay sonra zaten seçim var,adam ben tüzüğü uygulamaya geldim diyor Alp Yalman ise tüzük dışı olarak yıl ben burada olacağım diyor.