Duygun Yarsuvat: "Özbek'in yerinde olsam aday olmazdım!"

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
84813.webp

Duygun Yarsuvat: "Oğlum Dursun’un listesinde oldu diye de oyumu direkt ona atmam.Ben hayatım boyunca kimseye karışmadım. Buna oğlum da dahil. Oğlum, Dursun’un listesinde oldu diye de oyumu direkt ona atmam. Oluşturacağı yönetim kurulu listesine bakarak son kararımı veririm.”

G.SARAY’DA 26 Mayıs’ta yapılacak seçime sayılı günler kala kulisler iyice hareketlenmeye başladı. Son seçimde koltuğu Mustafa Cengiz’e kaptıran eski başkan Dursun Özbek’in aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturmayı hedefleyen Özbek’in listesine efsane başkanlardan Duygun Yarsuvat’ın Avukat oğlu İhsan Ömür Yarsuvat’ı dahil ettiği de yüksek sesle dile getiriliyor. Bu flaş gelişmeyi Duygun Yarsuvat’a sorduk.

HEP BÖYLE DAVRANACAĞIM

Yarsuvat, bu konu ile ilgili şunları söyledi: Oğlum şuan Amerika’da, gelsin bu konuyu konuşuruz. Herkes özgür. Ben hayatım boyunca kimsenin vereceği karara karışmadım. Buna kendi oğlum da dahil. Oğlum Dursun’un listesinde oldu diye de oyumu direkt ona atmam. Oluşturacağı yönetim kurulu listesine bakarak son kararımı veririm. Ben oy kullandığım bütün seçimlerde böyle davrandım. Böyle davranmaya da devam edeceğim. Benim bu konudaki düşüncem budur. Bu düşüncem değişmeyecektir.

BEN OLSAM ADAY OLMAZDIM

Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek’in yeniden aday olması ile ilgili ise çarpıcı bir açıklamada bulundu. Yarsuvat, “Ben olsaydım yeniden aday olmazdım. Çünkü son yapılan seçimde G.Saray üyeleri tarafından kabul görmedi” ifadelerini kullandı. Öte yandan Dursun Özbek’in eski başkanlardan Adnan Polat ile bir görüşme yaptığı belirtildi. İki eski başkanın yaptığı görüşmede seçim süreci ile ilgili fikir alışverişi yapıldığı öğrenildi. Bilindiği gibi Adnan Polat’ın başkanlık yaptığı dönemde etkili bir isim olan Taner Aşkın da Dursun Özbek’in listesinde yer alacak.
(Aksam)

Duygun Yarsuvat: Oğlum Dursun’un listesinde oldu diye de oyumu direkt ona atmam - Son Dakika Spor Haberleri | STAR

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ciddi Ciddi geliyor Pust.

Dursun yuzyilin listesiyle geliyor

Yeter yemedi mi bu ahlaksiz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yine Lise ve pis oyunlarina karsi durmamiz gerek

Bu adamın isminin geçtiği konularda küfür serbest olmalı. Yönetime arz ederim.

Insan ne türlü bir yav.... olmasi lazim

Bu arada Duygun Yarsuvat'in tarzini begenen bir tek ben miyim? Isi profesyonellere teslim eden, agresif aciklamalardan ve kulubun isleyisine karismaktan kacinan, akademisyen baskan...

Keske her baskanimiz universitelerde kursusu olan insanlar olsa...

Kulubun anasini aglattıktan sonra mı bunh soyluyosun lan. Sende destekliyodun bu malı.

Sus ve işine bak.

gelsin de yüzyılın farkını yesin kerkenez.

Bu arada Duygun Yarsuvat'in tarzini begenen bir tek ben miyim? Isi profesyonellere teslim eden, agresif aciklamalardan ve kulubun isleyisine karismaktan kacinan, akademisyen baskan...

Keske her baskanimiz universitelerde kursusu olan insanlar olsa...

Bu dursunu başımıza saran herifin neyini seviyon

Ne alakasi var ya, Dursun aday oldu ve secildi... Burada da gayet olumlu karsilandi secilmesi.

Hic kimse Dursun'un nasil bir adam olacagini bilmiyordu ki. Simdi goruyorsun desteklemiyorum demis neredeyse, ogluna ragmen.

İş işten geçti o zaman tanıyordu arkasında durdu millette buna güvendi seçti.

Yapacak şey basit. Sıfır destek. Statlar boşalacak, GS Store sinek avlayacak.

İş işten geçti o zaman tanıyordu arkasında durdu millette buna güvendi seçti.

Eh o zaman herkes Dursun'un arkasinda durdu, kimse de baskan olmak istemedi acikcasi. Simdi de Polat, Suren, Aysal hepsinin ekipleri arkasinda duracak gibi gozukuyor.

Dursun'un bu kadar destek almasina inanamiyorum. Demek ki siyaset cok etkili Galatasaray'da. Dursun'un kimin adami oldugu belli. Riva ve Florya disinda peskes cekilecek yer de kalmadi ki, anlamlandiramiyorum gelmeyi bu kadar istemesini. Adayi falan da mi kelepire verecek acaba?

Eh o zaman herkes Dursun'un arkasinda durdu, kimse de baskan olmak istemedi acikcasi. Simdi de Polat, Suren, Aysal hepsinin ekipleri arkasinda duracak gibi gozukuyor.

Dursun'un bu kadar destek almasina inanamiyorum. Demek ki siyaset cok etkili Galatasaray'da. Dursun'un kimin adami oldugu belli. Riva ve Florya disinda peskes cekilecek yer de kalmadi ki, anlamlandiramiyorum gelmeyi bu kadar istemesini. Adayi falan da mi kelepire verecek acaba?

Daha bitmemiş planları demek bitseydi geri gelmeyi düşünmezdi.

Geri
Üst Alt