Duygun Yarsuvat: "Özbek'in yerinde olsam aday olmazdım!"

Arkadaş adam başgan olacağım diye her katekulliye başvuruyor burak elması da almaya niyetlenmiş burak yanaşmadı şimdilik. Başkan olmak için divan başkanını bile değiştirtti. Bu leş herif gelirse vallahi yeter benden bu kadar derim.

Olur da dursun seçilirse taraftar tavrını koyup gerekli protestoyu yapmalı bu kan emici haine.

Renktaşlar adam doğru söylemiş ne diye gareziniz? Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek'i desteklemedi ki??? Tam tersi az daha karşısına aday çıkıyordu...Ne çabuk unutuyorsunuz???

Duygun Yarsuvat dört dörtlük başkanlarımızdan bir tanesiydi...Şampiyon oldu, harcama yapmadı, borç ödedi...Sonrasında da söz verdiği gibi koltuğa yapışmayıp gitti...Size playboy mu lazım illa? Tek bir makul itiraz okuyamadım bu forumda en çok şaşırdığım başlık oldu şimdiye kadar...

Renktaşlar adam doğru söylemiş ne diye gareziniz? Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek'i desteklemedi ki??? Tam tersi az daha karşısına adady çıkıyordu...Ne çabuk unutuyorsunuz???

Duygun Yarsuvat dört dörtlük başkanlarımızdan bir tanesiydi...Şampiyon oldu, harcama yapmadı, borç ödedi...Sonrasında da söz verdiği gibi koltuğa yapışmayıp gitti...Size playboy mu lazım illa? Tek bir makul itiraz okuyamadım bu forumda en çok şaşırdığım başlık oldu şimdiye kadar...

Ustat insanlar istiyor ki Duygun Yarsuvat islak sopayla Dursun Ozbek'i adayliktan vazgecene kadar dovsun

Renktaşlar adam doğru söylemiş ne diye gareziniz? Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek'i desteklemedi ki??? Tam tersi az daha karşısına aday çıkıyordu...Ne çabuk unutuyorsunuz???

Duygun Yarsuvat sözlerinin başında Dursun Özbek için, "Çok iyi şeyler söylemem gerekir. Güzel bir seçim atmosferine girdik. Bir ay sonra da seçimimizi yapacağız, Galatasaray yoluna devam edecek" dedi.

Dursun Özbek'e desteğini belirten Yarsuvat, "Dursun benim başkan yardımcımdı. Ona itimat edip beraber yoka çıktık. Çok iyi şeyler yaptık. Gönül rahatlığıyla gerövi ona teslim edebilirim" diye konuştu.

Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Dursun Özbek'in adaylığını doğru bulduğunu belirterek, "Dursun Özbek'in çok yerinde bir seçim olarak görüyorum. Dursun'un başarılı olacağına eminim. Bir kere Galatasaray Kulübü'nün yapısını, içinde bulunun mali tabloyu biliyor. Ayrıca teşhis ettiğimiz bu hastalığı tedavi edecek ilaçları biliyor. O yüzden ben Dursun'un arkasındayım

2015

Duygun Yarsuvat sözlerinin başında Dursun Özbek için, "Çok iyi şeyler söylemem gerekir. Güzel bir seçim atmosferine girdik. Bir ay sonra da seçimimizi yapacağız, Galatasaray yoluna devam edecek" dedi.

Dursun Özbek'e desteğini belirten Yarsuvat, "Dursun benim başkan yardımcımdı. Ona itimat edip beraber yoka çıktık. Çok iyi şeyler yaptık. Gönül rahatlığıyla gerövi ona teslim edebilirim" diye konuştu.

Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Dursun Özbek'in adaylığını doğru bulduğunu belirterek, "Dursun Özbek'in çok yerinde bir seçim olarak görüyorum. Dursun'un başarılı olacağına eminim. Bir kere Galatasaray Kulübü'nün yapısını, içinde bulunun mali tabloyu biliyor. Ayrıca teşhis ettiğimiz bu hastalığı tedavi edecek ilaçları biliyor. O yüzden ben Dursun'un arkasındayım

2015
2015 demişsin ya? Biz geçen seçimi konuşuyoruz...

Basimiza bu belayi saran bu adam. Sonradan fikir degistirmesi bu gercegi degistirmez.
Üstat karşısındaki Ahmet bey başkan seçilse çok daha pişman olurdun zira adam müteaahasıstı ne davaları çözebilir, ne ünal saysalı batırdığı spk itilafını çözebilir, ne kemerburgazı bağlar, ne de tapuları alırdı ve yine sportif başarısızlık gelirdi...

Sanki o zaman karşısında Mehmet Cansun adaymış gibi konuşuyorsunuz da adam ne yapacaktı başkan yardımcısını desteklemiyorum mu diyecekti? He ayrıca sen üstat hiç ferasetinden sapmadın mı? Sapmadıysan buyur başımıza geç zira bu çok büyük bir haslet kolay kolay kimse de bulunmaz...Ama bir haslet daha var o da ahde vefa...

Ben Duygun Hoca'nın hakkını teslim ederim linç edilmemde önemli değil zira adamın tek bir yanlış icraatı olmaz mı? Olmadı hepsi doğru hamlelerdi ve Galatasaray Tarihine Spor Ali gibi geçti...Günlük siyaset için değerlerimizi harcamayalım sizden ricam o...

Arkadaş adam başgan olacağım diye her katekulliye başvuruyor burak elması da almaya niyetlenmiş burak yanaşmadı şimdilik. Başkan olmak için divan başkanını bile değiştirtti. Bu leş herif gelirse vallahi yeter benden bu kadar derim.
Galatasaray artık gençleşmeli.

İrfan Aktar
Duygun Yarsuvat
Ünal Aysal
Fafuk Süren
Alp Yalman

vs artık yaşlandı iyice.

Mustafa başkanım bir dönem daha devam edip yerini genç arkadaşlara bırakacaktır.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray artık gençleşmeli.

İrfan Aktar
Duygun Yarsuvat
Ünal Aysal
Fafuk Süren
Alp Yalman

vs artık yaşlandı iyice.

Mustafa başkanım bir dönem daha devam edip yerini genç arkadaşlara bırakacaktır.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lütfen Fatih İşbecer-Burak Elmas-Haldun Üstünel-Özer Saraçoğlu filan olmasın eğer bunlar olacaksa Selahattin Başkanı geri getirelim daha iyi...

Özbek’in, Taner Aşkın’ın ardından Faruk Süren ve Özhan Canaydın ile beraber 3 dönem yöneticilik yapan Niyazi Yelkencioğlu, Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın oğlu Doç.Dr. Ömür Yarsuvat ve Nasuhi Sezgin’i listesine aldığı öğrenildi.

Özbek’in, Taner Aşkın’ın ardından Faruk Süren ve Özhan Canaydın ile beraber 3 dönem yöneticilik yapan Niyazi Yelkencioğlu, Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın oğlu Doç.Dr. Ömür Yarsuvat ve Nasuhi Sezgin’i listesine aldığı öğrenildi.
Yahu bu nasıl haberciliktir...Nasuhi Sezgin adamın sınıf ve sıra arkadaşı...Duygun Yarsuvat da Dursun Özbek'i desteklemiyor...Niyazi Yelkencioğlu ise zaten uzun zamandır destekçisi...Oturup sallayalım haberciliği kısaca All Quiet on the Western Front!!!

Bu pezevenge küfür serbest olsun.

Yahu bu nasıl haberciliktir...Nasuhi Sezgin adamın sınıf ve sıra arkadaşı...Duygun Yarsuvat da Dursun Özbek'i desteklemiyor...Niyazi Yelkencioğlu ise zaten uzun zamandır destekçisi...Oturup sallayalım haberciliği kısaca All Quiet on the Western Front!!!
Dursun Özbek'in seçim parolası!

Yanlız Reis'e bak :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180503-185829.webp
    Screenshot_20180503-185829.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 103
Geri
Üst Alt