Duygun Yarsuvat: ''Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz''

Futbolda sorumlu ali dürüst ve albayrak diyorsa hoca değişikliğinede bu ikili karar verir.
Zaten arayışlar varmış ama nokta atış isim ile anlaşılmadan lucescu misali prandeli kovulmaz kolay kolay.
Bu enkazın altına her hoca girmek istemez. Vuralar bilmem neler balıklama atlarlar ama onlar takımda futbolcu olmasada gelirler zaten

alınacak bir mağlubiyette işler değişir !!! prandelli kalmak istiyorsa radikal değişiklikler yapacak kadroda kötü oynayana taviz vermeyecek brumayı kazanacak bunları yaparsa taraftar kötü sonuç ta alınsa sesini çıkartmayabilir ama yine aynı kadro ile berbat futbol sahada oynanmaya devam ederse taraftar tepkiyi arttırır !!!

Prandelli'yi kovmuyorsun tamam da o rezalet yenilgileri nasıl normalmiş gibi açıklıyorsun? Galatasaray 2 maç üst üste 4-0 yenilmez, yenilirse o teknik direktör bozuntusu kapının önünde bulmalıdır kendisini. Hadi 4-0 ları geçtim. Takım sezon başından beri rezalet. Bütün maçlarda, istisnasız, daha kötü oynayan tarafdık. Şansa 1-2 maç kazandık. Sistem ve oyuncu tercihlerine hiç girmiyorum, bu kadar kötü bir teknik direktör uzun zamandır görmemiştim

rakiplerin GSya prandelli sayesinde koymaları hoşlarına gidiyo demek ki.iyi yine güzel koyarlar çok yakında,eğlenceniz devam eder.

Keşke Alp Yalman seçilseydi.

Hersey apacık ortada. Aysal baktı ki tepkiler yükseliyor hemen istifasını verdi ve yerine piyonunu gectirdi.

Duygun Yarsuvat'ın görevi Gs'a en basarısız sezonlardan birini yaşatmak. Sonrasında ise gene kurtarıcı olarak taraftarın desteğini alan Aysal gelecek. Sanki bu Enkazı bırakan Aysal degilmis gibi gelecek yani..

Kulüpte resmen tiyatro oynanıyor.

Galatasaray futbol takımın kümeye düşmesne razıyım yeterki alp yalman gibi şike yanlası gelmesin. Galatasaraylı bilincinden söz edenler ilk önce Galatasarayı doğru yazmasını öğrensinler ve aslolan önemli şeyleri unutmasınlar.
Şampionlukar ve kupalar Galatasaraylılık bilincliğinden en uzak konular.

Alp Yalman cilar bi sussun bi zahmet, Fenerbahce nin poposunu yalayan adamin BIZDE ISI YOKTUR !

Adamin her 2 cumleden biri Fenerbahce, sizin Galatasaray liginiz bu olsa gerek..

Biraz adamin gecmisini arastirin..

Alp Yalman gelseydi Ersun Yanal ' i getirecekti. Ah ulan nereden geldi Yarsuvat denen adam.

Galatasaray futbol takımın kümeye düşmesne razıyım yeterki alp yalman gibi şike yanlası gelmesin. Galatasaraylı bilincinden söz edenler ilk önce Galatasarayı doğru yazmasını öğrensinler ve aslolan önemli şeyleri unutmasınlar.
Şampionlukar ve kupalar Galatasaraylılık bilincliğinden en uzak konular.
o zaman millet 4. yıldızı takarkene mayısta ağlamak yok
tamam?

Galatasaray Baskaninin ilk once durusu ve karakteri onemlidir, isterse verdigi her teknik karar kotu olsun, takimi kume dusursun, ama ilk once Galatasaray orf adetlerini yansitan bir karakter e sahip olmalidir.

Mourinho u getirse bile de bana FB (=Aziiz Yildirim a sirin gozukmek) dostlugundan bahsetmesin, benim Galatasarayliligim sizlerden cok farkli demek..

Galatasaray Baskaninin ilk once durusu ve karakteri onemlidir, isterse verdigi her teknik karar kotu olsun, takimi kume dusursun, ama ilk once Galatasaray orf adetlerini yansitan bir karakter e sahip olmalidir.

Mourinho u getirse bile de bana FB (=Aziiz Yildirim a sirin gozukmek) dostlugundan bahsetmesin, benim Galatasarayliligim sizlerden cok farkli demek..
senin galatasaraylılığın global değil demek
galatasaray lisesi içerisinde galatasaraylılık
en somut örneği ünal aysal
mortingen strasse yaparlar adamı

Prandellinin beş para etmez bir td olduğunu goremeyip sezonu onunla tamamlicaz diyen adamın duruşunu seveyim. Her hafta 3-5 yiyerek tatlı tatlı duruş sergileriz. Kasımpaşa ve Dortmunddan toplam 15 yiyince görücem bu tatlı su romantiklerini. Allah'in emanetcisi nereden geldiyse başımıza. Belli ki 6 ay hiçbir sey yapmadan oturacak cvsine Galatasaray Baskanligi yazdırıp gidecek. He belki Galatasaray adasında bir şeyler varmış onu halleder. En önemli sorunumuz o çünkü. Yanlış tercih yapıldı çok yanlış.

Birisi Aziz dostu, digeri futbol cahili.

Ne güzel anlar yasiyoruz..

arkasında titremeden durup futbolculara "adam gibi oynayın yoksa siz gidersiniz" gözdağı verilecekse kalsın tabi.. ben hocayı harcayacağıma Burak'ı harcarım önce..

Birisi Aziz dostu, digeri futbol cahili.

Ne güzel anlar yasiyoruz..
Cahillikten ziyade ben oturayim etliye sutluye karışmayayim zaten emanetciyim işte bizi de Galatasaray Başkanı olarak ansinlarin derdinde. Bu sezon bitmiştir geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt