Duygun Yarsuvat: ''Prandelli ile sezon sonuna kadar kesinlikle devam edeceğiz''

Aysala kızgınım cok ama hakkını yemem 3 senede başarılı işlerede imza attı.Duygun amcada pek ışık göremedim ben.Prandelliyle sezon sonuna kadar devam demesi skandal.

Sezon sonuna kadar kalacaksa bizim icin lig bugun bitmistir gecmis olsun

Roma'nın ve Almanya'nın yenilgilerine futbolun güzelliği demiş. Biz 2 maçtır o güzellikleri biraz fazla yaşamadık mı sayın Yarsuvat? Biraz daha sabrederseniz çok daha güzeli geliyor tam 1 hafta sonra. Az kaldı, bekleyin siz daha.
Yarsuvat kim? Futboldan ne kadar anlıyor ki o maçların futbolun güzelliği veya çirkinliği olduğu konusunda ahkam kesiyor?

Alp Yalman gelmeliydi, başımızı çok taşlara vurucaz.

"Ve unutmayın İstanbul’da Real Madrid’den 6 yedik o zaman Mancini vardı. Bizim Dortmund’dan 4 yediğimiz hafta, koskoca Roma da kendi evinde Bayern Münih’ten 7 yedi. Son Dünya Kupası’nda şampiyon olmuş Almanya, Polanya’ya 2-0 yenildi. Futbol bu, bunun güzelliği de bu zaten. "

Yok artik, bu Sözler skandal resmen, böyle bir rezilik yok. Allah akil fikir versin, allahtan bu Yarsuvat 8 Ay sonra birakacak. Artik Futbol'dan anlayan bir Baskan gelsin, yeter be yeter.

Prandelli kalacak demedi ki? Belki bu mactan belki dortmund macindan sonra kovulur. 2 maglubiyet üst üste alirsa onu feristahi gelse tutamaz o koltukta.

Sözlerinden Prandelli'nin kalacagini cok net belli oluyor, Yönetim Prandelli ile devam etmek istiyor, bunu hem Yarsuvat'in Aciklamasindan hem de Albayrak aciklamasindan anladim...

Sözlerinden Prandelli'nin kalacagini cok net belli oluyor, Yönetim Prandelli ile devam etmek istiyor, bunu hem Yarsuvat'in Aciklamasindan hem de Albayrak aciklamasindan anladim...

Bence 2 mac daha sans verirler... zaten Prandelli ile bu 2 maci kazanamayacagimiz, hatta berabere bile kalamayacagimiz asikar. Ondan sonra postalanir. Galibiyetler mucizelere dayali.

Doğruysa bu sene ekim ayında bitmiş oldu bizim için :red:

Kasımpaşa maçını kesin alırız da Dortmundan bile bi beraberlik bekliyorum ben ;) ŞAKA DEĞİL

Doğruysa bu sene ekim ayında bitmiş oldu bizim için :red:

Dortmund macindan once kimse gelmez zaten. Kim gelip ilk macinda bu kadroyla dortmund deplasmaninda fark yemeyi goze alir ki.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'Ve unutmayın İstanbul’da Real Madrid’den 6 yedik o zaman Mancini vardı.''

Başkana ilaçları az geliyor galiba :D

2.plan devrededir..Bir iki acı mağlubiyet daha alıcaz bu adamdan kurtulmak için maalesef.

Prandelli'ye italyanca bilen yerli bi yardimci ariyormus yonetim

Hoca değişikliği konusunda haklı şu an Terim hariç kim gelirse gelsin zorlanır.

Prandelli kalacaksa hatalarından ders çıkartır umarım.

Özellikle sahadaki hatalarından çok, şl maçı sonrası zaten hedefimiz ligdi gibi açıklamaları tamamen bırakması lazım. Bunlar GS'nin yapısına uymayan şeyler.

Kanser ilaçlarına yazılmaya başladım.Saç dökme kremlerimiz de hazır.

Geri
Üst Alt