Duygun Yarsuvat ve Adnan Polat Galatasaray'dan İHRAÇ EDİLSİN KAMPANYASI

adnan ihraç edilsinde duygun için biraz erken öfkeleniyoruz gibi geldi bana bu kadar basit olamaz yani

Cemaat FB'ye komplo kurdu demek ile Adnan'in aziz icin dedikleri arasinda pek bir fark yok Isa. Fenerbahce'nin sike yapmadigini dusunuyorsa gitsin FB'de avukatlik filan yapsin, Galatasaray baskanligi degil. Hem belki basvurmadiklari bir mahkeme kalmadiysa oradan itirazlarinin kabulunu saglar.

Cemaat FB'ye komplo kurdu demek ile Adnan'in aziz icin dedikleri arasinda pek bir fark yok Isa. Fenerbahce'nin sike yapmadigini dusunuyorsa gitsin FB'de avukatlik filan yapsin, Galatasaray baskanligi degil. Hem belki basvurmadiklari bir mahkeme kalmadiysa oradan itirazlarinin kabulunu saglar.

şimdi şöyle kardeş cemaat komplo kurdu demiş olabilir ama bu fb şike yapmadı anlamına gelmiyor bana göre
hem arkadaş ortamında söylenen bir şey bilmiyorum ama çok abartıldığını düşünüyorum

dediğim gibi bir açıklama yapması lazım belki söylediği doğru cemaat 50m istedi vermezse şikeyi ortaya çıkardı bu demek değildir ki fb şike yapmadı
fb rüşveti verse şimdi belkide herşeyden bihaberdik

bu iş "papa newyork'a iner inmez genelev var mı diye sordu" hikayesine benziyor :)

Şimdi senelerdik Hukuk Profesörü olan bir adam böyle bir açıklama yaptıysa doğruluk payı olabilir. Ama bu Fb'nin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez. Azize gelince tabi ki yalanlayacak, ne yapsın öyle oldu desin gene mi hapse girsin mantıklı olun biraz. Zamanı gelince neler açıklayacağım diyen de Aziz değil mi? Birazcık bekleyin olay çözülür. Bir çoğunuz gaza gelmiş o ihraç edilsin , o gitsin filan diyorsunuz 2-3 paragraflık bir haberi okuyarak. Biraz chill, netleşsin herşey ondan sonra kesin yorum yapın

Abartiyorsunuz olayi. Tam yukselise gecmisken bu hareketlerin kimseye bir faydasi yok.

Evet şimdi daha yüksek sesle ISTIFA!

Ikinci baskan da sivamis akademik aciklama diyip. Galatasaray baskaligindan once diplomalarini yirtip atsin o halde.

Şimdi salagin biri tv futbol programinda g.saray da sike yapti diyerek ilgi çekmek ister

Adnan Polat'ın 1 dk bile durması yanlış ama Duygun için çok sallamamak lazım, Aysal'ın 20 Milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi tarzı açıklamasına benziyor

aciklamayi beklesek daha iyi olmaz mi? misal sinan engin,ahmet cakar gibi bir yalanci hirbolarin iddialari bile gecmiste forumu karistirmaya yettigine sahit olmustuk..hani klasik ertesi gün üc maymunu oynama olayina dönmesin yine olay.bence beklemekte fayda var..

☆$☆

Ben insanlari asip kesmeye genel olarak karsiyim. Bencede bir aciklama yapmasi gerekir, ama nasil toparlayacak bu sözleri ? Bunu haber yapan gazeteci arkadasimiz da öyle kaypak biri degildi. Adam bizzat sordum, kullanabilirmiyim diye yazmis... Haber yalan olsa, coktan yalanlanmisti, özellik ile sosyal medyada cok büyük yanki uyandirdi cünkü.

Simdiye kadar Duygun Baskan´in cizdigi baskanlik profilini begendim birde üstelik, adam ortalikta gözükmüyor, gidip konusacak mikrofon aramiyor. Böyle güzel giderken neden böyle bir bomba patlatma ihtiyaci duydu anlamadim.

Polat evet Yarsuvat hyr

Adnan Polat'ın 1 dk bile durması yanlış ama Duygun için çok sallamamak lazım, Aysal'ın 20 Milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi tarzı açıklamasına benziyor
böyle hatalar yapilmayacak iste. O cümle halen çevremdeki fenerlilerin agzindan düsmüyor. Yani siki olayini bile ona baglamayi biliyorlar. Neymis Galatasaray'i ele gecirmisler ve Fener'i ele gecirmek icin operasyon yapilmis.

sanırım ben embesilim... zira tepkinin sebebini hala anlamış değilim :)

cemaatin şantaj yapıp para istemesi aziz yıldırımın vermemesi üzerine operasyon yapması fenerin şike yapmadığı anlamına mı geliyor?...
veya duygun yarsuvat fener aslında masumdu cemaat iftirayla feneri suçladı mı diyor?...

söylem aynen şöyle...

Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon DOLARistedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç

ama bizim herşeye atarlanmaya hazır taraftarımız konuyu nasıl alıyor???? "vaayyy duygun başkan feneri korudu"...

halbuki aynı konuyu "cemaat şikeyi yakalamış olayı örtbas etmek için 50 milyon istemiş" olarak da alabiliriz... ama alıyor muyuz?...

tabiki hayır :)

mal geldik mal gidiyoruz "malum spor gazetesi"...

Geri
Üst Alt