Duygun Yarsuvat ve Adnan Polat Galatasaray'dan İHRAÇ EDİLSİN KAMPANYASI

Galatasaray kulübünün içinde bişeyler var.Hep işler iyi giderken birileri bilinçli hatalar yapıyor.

Artık Galatasaray Halka daha fazla açılmalı yok sa bunlar bizi daha çok üzücek.

Düşünsene şikeden yargılanan adam yok böyle bişey derken bizim başkanımız daha çok yayınla gazetede demiş.

İstifa etmesini istemiyorum ben bu dedenin direkt olarak kovulmasını istiyorum.

bu zamana kadar konuşmadıysa demek ki bu lafları söylemiş. duygun yarsuvat bitmiştir. adnandan farkı yoktur. bu iki akılsıza şikeci fenerden dost olamazı öğretmemiz için vurun tekmeyi..

Öyle dedi de böyle oldu, şike için demiyor vs diye ortada doğru, yanlış bir sürü bilgi var. Hala da bir açıklama yok. Galatasaray başkanına mı kaldı şikecilerle ilgili hukuki yorum ya da dedikoluları söylemek? Aha da Aziz bile açıklama yaptı! İyice yerin dibine girdi. Hala bekleyelim diyenler var. Yok artık! Galatasaray başkanı olacak kişiler taraftarla bir bütün olmak zorunda yoksa görüldüğü gibi bir anda taraftarı 3,5 yıldır sesli dile getirdiği bir davada dımdızlak ortada bırakırlar. Böyle adamlarında da Galatasaray gibi bir çınarda işleri yok. Bundan önce iyi niyetli olabilir, seçimde desteklenmiş olabilir, Galatasaray sevdalısı olabilir, hatta hayatını Galatasaray'a adayabilir, ama ağzından çıkan iki kelimeyle kendini bir anda dipte bulabilir. Yapmayın arkadaşlar.

Başkan zaten kongreden önce bunların sinyalini verdi. Biz seçilirsek Ünal başkan gibi federasyon ve kuşlarla savaşmayacağız onlara yalakalık yapacağız diyordu sürekli. Biz Fiko ile yalaka diye dalga geçerken bizim ondan da yalaka bir başkanımız oldu. Yakında kendisi de mahkemede kuşlar lehine tanıklık yapmazsa iyidir.

bu taraftar toplulugu bir karincayi bile sagdan sola gonderemez..

GALATASARAY taraftari malesef cok etkisiz bir topluluk oldu .

Galatasaray kulübünün içinde bişeyler var.Hep işler iyi giderken birileri bilinçli hatalar yapıyor.

Artık Galatasaray Halka daha fazla açılmalı yok sa bunlar bizi daha çok üzücek.

Düşünsene şikeden yargılanan adam yok böyle bişey derken bizim başkanımız daha çok yayınla gazetede demiş.

İstifa etmesini istemiyorum ben bu dedenin direkt olarak kovulmasını istiyorum.

senin bahsettigini ben aylar once nu forumda yazmıstım...Klubun icinde paralel yapı kurulmus fenere calısanlar var...
Hamzaoglu 2_3 mac daha pes pese kazansın..Ofenerliler kendini hemen belli edecek sadece bekleyin..Takım iyi gittimi fener lobisi kendini belli ediyor...BİRKAC HAFTAYA HERSEYİ GOZUNUZLE GORUR ANLARSINIZ

halbuki aynı konuyu "cemaat şikeyi yakalamış olayı örtbas etmek için 50 milyon istemiş" olarak da alabiliriz... ama alıyor muyuz?...

böyle söyleyince "ŞANTAJ" diyorsun yani, tayyo-paralel anlaşması bozulunca savaş ortamında araya kanynadılar diyorsun. İlginç bir yorum, üstüne düşülmeli.
Şimdi söyle birşey var aramızda yetkili bir birey olmadığı için arkaplandaki şeylerden haberi bile olmuyor insanların.
İşte böyle puzzle'ları birleştiren senin gibi insanlarları aydınlatan insanlara ihtiyaç var.
AYRICA BU SÖYLEDİKLERİNE İNANIYORUM.

sanırım ben embesilim... zira tepkinin sebebini hala anlamış değilim :)

cemaatin şantaj yapıp para istemesi aziz yıldırımın vermemesi üzerine operasyon yapması fenerin şike yapmadığı anlamına mı geliyor?...
veya duygun yarsuvat fener aslında masumdu cemaat iftirayla feneri suçladı mı diyor?...

söylem aynen şöyle...

ama bizim herşeye atarlanmaya hazır taraftarımız konuyu nasıl alıyor???? "vaayyy duygun başkan feneri korudu"...

halbuki aynı konuyu "cemaat şikeyi yakalamış olayı örtbas etmek için 50 milyon istemiş" olarak da alabiliriz... ama alıyor muyuz?...

tabiki hayır :)

mal geldik mal gidiyoruz "malum spor gazetesi"...

Katiliyorum bencede Fenerbahce´yi korumaya yönelik degil, Cemaat´e camur atmaya yönelik bir aciklama. Fenerbahce´yi korumaya yönelik bir aciklama olsaydi, gidip bunu Aziz Yildirim hic degilse yalanlamazdi. Yada Duygun Baskan düzmece gibi bir söz kullanirdi. Ama taraftarin sosyal medyada, ve gerekse mainstream medyamizda algi nasil bir sekilde olusturuldugunu hepimiz görüyoruz. "Galatasaray sikeyi akladi" gibi bir algi ortaya cikti, hemde kendi icimizde maninstream medyasinda daha bile güclü bu algi...

Bence cemiyette alkolü fazla kacirmis, aynisini docent doktor kadioglu da dedi. cünkü santaj olayi dogru da degil. Yoksa neden böyle bir aciklama yapsin. Ortada gözükmemesini fazla demec vermemesini begendim... Istifa olayini bir yere kadar kabul edebilirim, hatta destek bile verebilirim. Ama 60 yillik Galatasaray üyesini, Galatasaray lisesi rektörlügünü, Divan baskanligini yapmis bir adami, agzi daha süt kokan insansanlarin sadece bir söz yüzünden ihrac etmek istemesi benimde zoruma gidiyor. Bende elestiriyorum, ama maalesef biz elestiriyi de bilmiyoruz...

Olmamamasi gereken br demec...

Katiliyorum bencede Fenerbahce´yi korumaya yönelik degil, Cemaat´e camur atmaya yönelik bir aciklama. Fenerbahce´yi korumaya yönelik bir aciklama olsaydi, gidip bunu Aziz Yildirim hic degilse yalanlamazdi. Yada Duygun Baskan düzmece gibi bir söz kullanirdi. Ama taraftarin sosyal medyada, ve gerekse mainstream medyamizda algi nasil bir sekilde olusturuldugunu hepimiz görüyoruz. "Galatasaray sikeyi akladi" gibi bir algi ortaya cikti, hemde kendi icimizde maninstream medyasinda daha bile güclü bu algi...

Bence cemiyette alkolü fazla kacirmis, aynisini docent doktor kadioglu da dedi. cünkü santaj olayi dogru da degil. Yoksa neden böyle bir aciklama yapsin. Ortada gözükmemesini fazla demec vermemesini begendim... Istifa olayini bir yere kadar kabul edebilirim, hatta destek bile verebilirim. Ama 60 yillik Galatasaray üyesini, Galatasaray lisesi rektörlügünü, Divan baskanligini yapmis bir adami, agzi daha süt kokan insansanlarin sadece bir söz yüzünden ihrac etmek istemesi benimde zoruma gidiyor. Bende elestiriyorum, ama maalesef biz elestiriyi de bilmiyoruz...

o zaman bir de ters kanada top atalım sn. adem çakar :)

a şıkkı:
cemaat fenerden 50 milyon istedi fener vermeyince iftira attı... bu durumda aziz yıldırım konuşursam türkiye karışır deyip susar mı yoksa bizden para istediler vermeyince iftira attılar der mi?...

b şıkkı:
fener şike yaptı cemaat yakaladı, 50milyon istedi örtbas etmek için fener vermeyince operasyonu başlattı... işte bu durumda aziz yıldırım çıkıp gerçekleri söyleyemez... aynı olduğu gibi... çıkıp konuşamıyor zira konuşup herşey ortalığa dökülürse yediği nane ortaya çıkar... neden duygun yarsuvat'tan önce fenerliler yalanladı bu durumu???... bir korku olabilir mi?...

benim fikrim duygun yarsuvat'ın söylemi feneri aklamak filan değildir... ancak amaç bugün yapılan algı yönetimi ile insanları "bak duygun başkan bile feneri akladı" noktasına getirmek... tam herşey yoluna girmişken taraftar ile yönetim arasında yeni bir cephe açmak...

benim şaşırdığım bizim bu şekilde düşünmemiz ve demeci bu şekilde algılamamız gerekirken fenerlilerin algılaması gerektiği gibi algılayıp kendi kendi kendimizi yiyoruz...

biz türkler erken hareket ederiz ama hep geç kalırız... güzel bir tanımlamadır :)

Sana katılıyorum

o zaman bir de ters kanada top atalım sn. adem çakar :)

a şıkkı:
cemaat fenerden 50 milyon istedi fener vermeyince iftira attı... bu durumda aziz yıldırım konuşursam türkiye karışır deyip susar mı yoksa bizden para istediler vermeyince iftira attılar der mi?...

b şıkkı:
fener şike yaptı cemaat yakaladı, 50milyon istedi örtbas etmek için fener vermeyince operasyonu başlattı... işte bu durumda aziz yıldırım çıkıp gerçekleri söyleyemez... aynı olduğu gibi... çıkıp konuşamıyor zira konuşup herşey ortalığa dökülürse yediği nane ortaya çıkar... neden duygun yarsuvat'tan önce fenerliler yalanladı bu durumu???... bir korku olabilir mi?...

benim fikrim duygun yarsuvat'ın söylemi feneri aklamak filan değildir... ancak amaç bugün yapılan algı yönetimi ile insanları "bak duygun başkan bile feneri akladı" noktasına getirmek... tam herşey yoluna girmişken taraftar ile yönetim arasında yeni bir cephe açmak...

benim şaşırdığım bizim bu şekilde düşünmemiz ve demeci bu şekilde algılamamız gerekirken fenerlilerin algılaması gerektiği gibi algılayıp kendi kendi kendimizi yiyoruz...

biz türkler erken hareket ederiz ama hep geç kalırız... güzel bir tanımlamadır :)

Senin saydigin siklar da dogru olabilir, olaylar herzaman göründügü gibi degildir. Ben sadece Cemaat´in tefeciler gibi 50 Milyondolar icin gidip Türkiye´nin en büyük kulüplerinden birini tehdit etmelerini realist bulmuyorum. Kücük bir meblag bu, Türkiye´nin en güclü cemaati icin. Yani bukadar yaygara icin degmez bu bana göre... benim emin oldugum tek nokta su, bu cemaat eger isteseydi bu operasyon olmazdi... Aziz Yildirim "konusursam Türkiye ayaga kalkar" gibi aciklamalarini 20 senedir biliyoruz zaten. Onun mantigina kalsaydi, su an Galatasaray Denizli macinda yargilaniyordu, Tulun mektubu yüzünden.

Dedigim gibi tanimlamana katiliyorum, biz burada devamli medyayi elestiriyoruz ama onlarin yarattigi alginin 10 katini biz yaratiyoruz... Ünal Aysal´in istifa etmesi, ve Fenerbahce´nin aylar önce "sizi degstirecegiz" mesaji gibi. Medyada bile böyle bir algi nerdeyse yokken, biz bunu burada, yada sosyal medyada haftalar boyunca yankilattik.

Bence beyinsizler kulüpten ihraç edilsin, hatta ülkeden.

Talihsiz bir açıklama olsa da başkanı hemen harcamak çok yanlış bence. Çok derin mevzuları şahsen bilmiyorum ama camianın birleştiği bir isme bizler tanımadan etmeden sallamamalıyız.

Geri
Üst Alt