Gevşek olan senin ağzın , yalama oldu Uğur'a dil atmaktan iki dakikada. Sizin gibi yürüyen çöplükler forumdan yol aldığı vakit burası daha huzurlu daha futbol konuşulan bir yer olacak. Ne toptan anlarsınız ne teknik taktik konuşmayı bilirsiniz, işiniz gücünüz nifak. Eleştiri yaptığınızı söyleyip bunun ardına sığınıp istediğinize istediğiniz şeyi söyleyebileceğinizi sanıyorsunuz. Lan sen kim Terim'e kendini halt sanıyor demek kim ? Forumda paso ağlamak dışında ne vermişliğin var bu kulübe Terim kadar ? Bu mu eleştiri anlayışın, her yazdığın falso. Sizin gibi tipler yoktu önceden burada, herşey daha düzgün tartışılır insanlar birbirlerinden birşeyler öğrenirdi. Kara delik gibisiniz. Uğur'u yalamana zerre şaşırmadım o yüzden. Uçlarda gezinip ama bizi ötekileştirüyürler diyip ağlıyorsunuz sonra, neden ben diye sorgularsan cevabını bulursun.
Ha şöyle gerçek derdine gel.
Açık açık desene benim derdim terim diye.
Bende ona göre sana cevap vereyim.
Başka konular üzerinden kuyruk acini dışa vurmana gerek yok.
Öncelikle sen ne kadar bu forumdaysan bende o zamandan beri burdayım.
Forumun sahibi fenerli oğuz iken bile buradaydım.
Terim meselesine gelecek olursak kendisi kulübün parayla çalışan elemanıdir.
Bu sebeple tabiki çalışacak ve elinden geleni yapacak.
Bende bir taraftar olarak doğrudan veya dolaylı olarak destekledigim kulübümün için en iyisi neyse onu isterim ve buna engel olan kim veya kimler varsa doğruyu bulsunlar diye eleştirimi yaparım.
Ama senin gibi at gözlüğü ile gezenler bunu anlamaz ve bugün terimi körü körüne savunur yarın ise lucescuyu.
Yeterki mamaniz kesilmesin.