Duyuru: Guinness World Records

Arslan Birinci

Cezalı
B_9577_b.jpg

Duyuru: Guinness World Records

Sevgili Galatasaraylılar,

18 Mart 2011 Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanacak olan derbi müsabakasında “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nu kırma denemesi, Guinness World Records tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti tarafından resmi olarak ölçülecektir.

Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.

Galatasaray olarak bir ilke daha imza atarak, Guinness Dünya Rekoru’na ulaşmak üzere, her zaman yanımızda olan camiamızın tüm üyelerini ve Galatasaray’ımızın büyük taraftarını bu rekor denemesine ve coşkusuna ortak olmaya çağırıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Cevap: Duyuru: Guinness World Records

Bu güzel oldu.

Ama stad tamamen dolacak mı çok endişeliyim.

stadımız full dolsun kesinlikle kırılır rekor

Stad dolar merak etmeyin..Kombinesi olanlar var..Maç günü biletlere daha çok ilgi olacaktır.

en yüksek ses rekoru kırılırmı bilinmez ama küfür rekoru kırılır

bence kıracağız ;)

Rekorumuz hayırlı olsun o zaman

Taraftara bağlı.

Benim gibi 52 bin kişi olsa kesin kırılır. :asd:

İlk dakikalarda gol bulursak rahat kırarız aksi takdirini düşünmek bile istemiyorum .

Ligtv inşallah sesleri kısmaz..Tv başında bende etkilenmek istiyorum:)

O rekoru kırmak çok zor hatta koordine olamamış bir taraftar grubuyla imkansız.

kıytırık bir sivas maçında 118 oldğunu gördük. imkansız demene sadece gülüyorum :)

Desibel hesabı nasıl yapılır biliyor musunda gülüyorsun ? 128 desibelle 118 desibel arasında çok büyük fark var ki 118 değildi o maçtada 116 ya da 114 diye hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt