Duyuru | İmza Töreni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman tanburacı mıydı lan o

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasnjskdnssl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FT'i eleştiren herifti ama adını unuttum

Ulan bi an bişey yapacak protesto edecek sandım

Dün Maicon arada çok garip şekilde kademeye gireyim derken anlamsız yer kayıpları yaptı bilmem dikkatinizi çekti mi? Daha sıkı takımlar cezalandırabilir. Biraz daha sakin olmalı sanki.
Evet hatta bi pozisyonda topa sahip olan Kayserili ortaya çevirebilse çok rahat gol olurdu. Ama spikerlerin söylediğine göre orda hatasını fark edip Muslera'dan (Muslera'ydı sanırım) özür dilemişti. Tam güvenmiyor gibi arkadaşlarına henüz, uyum yakaladıklarında bu sıkıntı aşılacaktır umarım.

Adam İspanyolca, Portekizce biliyor üstüne İngilizcesi de var vallahi nasıl kıskanıyorum adamı. Helal olsun Mert'e.

Bu acilardan iyi , ama gidip de inamoto yu alsan yine ingilizceye donuyor

veya mesela rus oyuncu aliyorsun ama senelerce portekizde oynamis , portekizce konusuyor

her oyuncu derdini ,duygusunu en iyi ana dilinde ifade eder , arapca konussaydi eminim cok farkli olurdu soylemler

Dursun Özbek: Hala eksikliğini hissettiğimiz noktalar var. Bu noktalarla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz.

DHQ_neeXYAAqxoA.jpg

Bu acilardan iyi , ama gidip de inamoto yu alsan yine ingilizceye donuyor

veya mesela rus oyuncu aliyorsun ama senelerce portekizde oynamis , portekizce konusuyor

her oyuncu derdini ,duygusunu en iyi ana dilinde ifade eder , arapca konussaydi eminim cok farkli olurdu soylemler

Abi bu söylediğin yönetimsel bir problem. Rusça'yı Arapça'yı Japonca'yı bilen çevirmenler de ayrı ayrı kiralasınlar bir zahmet bu kadar sıkıntıysa :DD

Galatasaray SK‏@GalatasaraySK
Dursun Özbek: Arda, Galatasaray’ın yetiştirdiği ve Türkiye’nin gurur duyduğu bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt