Duyuru | İmza Töreni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: Bazı bölgelerin yenilenmesi lazımdı. Toplantılarla harekete geçtik. Hala eksiklerimiz var, bu bir bütçe işidir.
Dursun Özbek: "Transfer bitmeden detay vermek doğru olmaz. Sadece çalışmaların devam ettiğini söyleyebiliriz"

Öyle de bundan önce farklı formaları giyiyordu. Kulüp bu tür şeyleri de düşünmeli ve gerekirse futbolcuya bunu iletmeli. Feghouli için 7 veya atıyorum 17 gibi formaların boşaltılması gerekir. Kurumsallaşma biraz böyle birşey işte.

İyi oynasın numarası 99999 olsa bile satar emin ol. :D

[FONT=&quot]Dursun Özbek: Yahu Riva'dan gelen para şubat ayında geldi, adresini de buldu.[/FONT]

Dursun Sinan gibilerine koyuyor su an. Kitabcilari yerin dibine sokuyor

D.Ö.: "Riva'dan gelen parayı transfere harcıyor" diyorlar. Riva'nın parası Şubat'ta geldi ve adresini buldu, banka borçları ödendi. Daha da para gelmedi.
D.Ö.: Oyuncuların yıllık ücretlerini sözleşme süresiyle çarpıp, yüksek rakamlar göstererek algı yaratmaya çalışıyorlar.

80 milyonluk ulkede bu yolu secmis birileri yok mudur ki

Sanmıyorum. Varsa da böyle kameralar önünde çıkıp cümle cümle çevirecek birini bulmak imkansız gibi.

Abi zaten İngilizce'yi iyi bilse yeter illa Arapça falan bilmene gerek yok. Öyle kitap çevirisi yapmıyorsun sonuçta, defans ofans gol attı asist yaptı muhabbetler bu işte.

Eli kulaginda gidecek olan varmis

Son düzenleme:
Aferin lan, iyi konuşuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"4 sene idare edecek bi takımı 14 milyon Euro gibi bi bonservisle getirdik" tarzı bişey dedi yanlış anlamadıysam. Yanlışsam düzeltiniz, net dinleyemedim o kısmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt