Üye Görüşü Düzenlenmiş Fikstür?

Fatih Hacı

Berlin Panteri
Bir Fikstürümüze bakayım derken geri kalan deplasman maclarımız gözüme baya çarptı.

Gençlerbirliği
Beşiktaş
Eskişehir
Sivasspor
Fenerbahçe
Kasımpaşa
Trabzonspor
Akhisar
Mersin
Rize

Düşmanım olsa Galatasaray ligin 2ci devresinde aynen bu şekkilde kurardım deplasman maclarını son yılara bakarak.
Baya zor ve ayarlanmış şekilde geldi bana bu fikstür.

Geçen sene de Fener'in 2.yarı tüm derbileri deplasmandaydı ama şampiyon oldular.Geçelim bu işleri.

şuanki puan durumuna göre sırasıyla oynayacağımız rakipler ligdeki durumlar aşşada

8.
1.
15.
16.
3.
9.
5.
11.
6.
17.

zorluk seviyesi olarak fb-bjk deplasmanları hariç 3 aşşağı 5 yukarı aynı, bursa deplasmanını bile atlattık =)

Sampiyonluk iste bu maclardan geciyor. Kendi sahamizda artik puan kaybedecegimizi düsümüyorum, o hakkimizi Pirelli maalesef erkenden kullandi. Buradan 7 galibiyet alsak mükemmel olur.

2.devre 10 tane iç saha maçımız var. Hepsini kazanıp, deplasmanda da 8 maçın yarısını kazanıp maksimum 2'sinde yenilsen bile rahat şampiyon olursun.

Asıl fb'nin deplasman maçlarını getirin daha rahat anlaşılır. Adamların derbi deplasmanı yok 2. devre ve hemen de tamamlıyorlar.

Bence daha önemlisi kendi sahanda oynadığım güçlü rakiplere karşı kazanman. Kendi sahanda kaybettiğin puanların telafisi zor oluyor. Deplasmanda güçsüz takıma karşıda puan kaybedebilirsin. Şikecileri göreceğiz.

Kalan 20 maçtan 10'u içeride 10'u dışarıda.İçeride 10'da 10 yapıp deplasmanda da aşağıdaki puanları toplasak bile 77 puan yapıyor.Bence şampiyonluk için yeterli bir puan.Beşiktaş'ın kadrosu dar.Götürebileceklerini sanmıyorum.Asıl tehlike hakemli Fener.

Gençlerbirliği 3
Beşiktaş 1
Eskişehir 0
Sivasspor 0

Fenerbahçe 0
Kasımpaşa 3
Trabzonspor 0
Akhisar 3
Mersin 3
Rize 3

Bu deplasmanların hemem hemem hepsinde puan kaybına uğramışız son yılarda.
Kazanırız belki ve inşallah hepsini. Konu bu değil.
Anti Galatasaraylı olsam ve oturuo fikstür hazırlasam maratonda bundan zor deplasman serisi uyduramam galiba.
Resmen ayarlanmış bence.

Zor değil takımın haline bakınca.

Gençlerbirliği 3
Beşiktaş 3
Eskişehir 1
Sivasspor 0
Fenerbahçe 3
Kasımpaşa 3
Trabzonspor 1
Akhisar 3
Mersin 3
Rize 1

10 maçta 21-24 puan çıkarırız.

Zor değil takımın haline bakınca.

Gençlerbirliği 3
Beşiktaş 3
Eskişehir 1
Sivasspor 0
Fenerbahçe 3
Kasımpaşa 3
Trabzonspor 1
Akhisar 3
Mersin 3
Rize 1

10 maçta 21-24 puan çıkarırız.

Şikebahçeden 3 puanmı yazdın? :D 14 yıl sonra alırız belki, sende haklısın.

Akhisar, mersin gibi maclar bence çok daha zor maclar. Rize düşme potasında olur büyük ihtimalde. Kasımpaşa deplasmanı hep ters gelmişdir bize.

Şikebahçeden 3 puanmı yazdın? :D 14 yıl sonra alırız belki, sende haklısın.

Akhisar, mersin gibi maclar bence çok daha zor maclar. Rize düşme potasında olur büyük ihtimalde. Kasımpaşa deplasmanı hep ters gelmişdir bize.

Normal de 14 maçta da şaibe ve şike mevcuttur.

Baz örnek 2-0 öne geçtiğimiz maçta hakem 2. golü iptal etmiş ve 2-1 mi 3-1 mi ne yenilmemizi sağlamıştı. Alex'in kendini yere atıp penaltı kazanması fln saymıyorum bile.

Fikstüre fazla takılmayın bence. Kazanan takım her yerde farkını koyup işi bitirir. İnansınlar yeterki şampiyonluğa.

GT-I9300 Tapatalk

Normal de 14 maçta da şaibe ve şike mevcuttur.

Baz örnek 2-0 öne geçtiğimiz maçta hakem 2. golü iptal etmiş ve 2-1 mi 3-1 mi ne yenilmemizi sağlamıştı. Alex'in kendini yere atıp penaltı kazanması fln saymıyorum bile.

Bazı maclarda hakları ile yendiler . Appiahlı bir maclarında mesela ilk aklıma gelen. Ama bir çok macda tuhaflık vardı bencede. Şanslarıda baya tutuyor orda bize karşı.
Lincoln ile 1-0 öne geçiyorsun. Bunların selçuğu iğne deliğinden kornerden golü buluyor.
Yok ya, büyü yaptırmış bunlar

Fikstürün Fener lehine Galatasaray aleyhine düzenlendiğini ben de söylemiştim. Hala aynı düşüncedeyim.Ve bu bile yetmiyor Fenere .
Ancak hakem destekli Fener en büyük tehlike ve bizim karşımızdaki en büyük engel.
Hatta dikkat edin maçlarda Fener hiç asılmıyor. Nasılsa maçın sonlarında hakem kıyağını yapacak rahatlığı son maçlarda Galatasaray'ın da güzel oyunu ile o kadar çok sırıtıyor ki.
Futbolcular bile pozisyonlara itiraz etmiyor. Tepki göstermiyor.
Ve bu bana göre baştan tembihleniyor onlara. Çünki hakem %100 Fener lehine çevirtecek maçı. Futbolcuların yüzünden okunuyor.Ve dediğim gibi onlara ;
" Aman sakın hakemi de zor durumda bırakacak taşkınlık ve abartılı itiraz veya disiplinsizlik yapmayın. Maçı nasıl olsa alacağız . Kışkırtmayın başkalarını " diye yine yine tembihleniyor.

İnannın bu hafta dahil 4 maçlık seri yaparsak çok rahat şampiyon oluruz.5. maç Eskişehir maçında belki puan kaybederiz ama 4de 4 yapsak bu iş biter.Artık Avrupa da yok,tek yapmaları gereken bıkmadan usanmadan pres ve mücadele.

Geri
Üst Alt