dwayne johnson

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
dünya'nın en çok kazanan aktörü.

sporcu kişiliği ile de bilinir. 2000'lerdeki amerikan güreşi efsanelerindendir.

15 nisanda 27,8 milyon dolara beverly park'ta malikane satın almış ve slyvester stallone'nin komşusu olmuştur.

Güreşçiliğini hatırlıyorum bunun, acayip geveze bişeydi. Dın dın dın ağzı laf yapıyordu.

Güreşçiliğini hatırlıyorum bunun, acayip geveze bişeydi. Dın dın dın ağzı laf yapıyordu.
Öyle degil iste. Amerikan güresinde seyircilerin tepkilerine göre basarili olunuyor. Heel/Face (kötü karakter/ iyi karakter) karakterler mevcut. Tüm zamanlarin en basarili Face karakteri kendisi. Aktörlük gibi bisey amerikan güresi. su adamin verdigi atmosferi dünyanin baska yerinde bulamazsin. Canli izledigim için çok sansliyim

Öyle degil iste. Amerikan güresinde seyircilerin tepkilerine göre basarili olunuyor. Heel/Face (kötü karakter/ iyi karakter) karakterler mevcut. Tüm zamanlarin en basarili Face karakteri kendisi. Aktörlük gibi bisey amerikan güresi. su adamin verdigi atmosferi dünyanin baska yerinde bulamazsin. Canli izledigim için çok sansliyim

Biliyorum reis. Sadece ağzının acayip laf yapmasına vurgu yaptım. Zaten WWE’de bu kadar başarılı rol yapmasaydı Hollywood’a geçiş yapamazdı.

Hem heel hem de face olarak acayip iyiydi bu herif.

en çok kazanan aktör nasıl olabiliyor yav

Geri
Üst Alt