Dzemaili 3 Yıllığına Galatasaray'da İddiası!

Kimi kesecek ağa? Hangi oyuncunun yerine yedeğine forma vereceksin bu adamı oynatmak için?

Muslera -> Sinan,

Ched, -> Koray

Melo -> Yekta,

Sneijder ->Olcan 'lı sistem değişimi

Bruma -> Yasin?

Ceyhunun yerine oynayacak oyuncu. Selçuk'tan hallice.

melo bu kadar rezil oynarken dzemali 11 oynar kafanızı rahat tutun melonun 11 oyuncak diye bi garantisi yok formda olan oynar melo orta sahadan çok stoper gibi oynuyor yarı sahayı geçince geriye dönüyor dzemali iş yapar

iyi performans sergilerse şirinleri bile görebilir o yüzden goy goy yapmayın. sınayder kötü başladı, melo kötü başladı şu durumda denenebilir, olmadı yedekten gelerek bu oyuncuları değiştirebilir.

Gayet de izledim o yüzden ergenler bastan gelip kac maçını izledin demesin diye baştan yaziyorum adam kötü adam değil ama bu şartlarda ve yabancı kuralı varken r e bunu almak yerine inleri almamak aptallik degil soygunculuk olarak nitelendirimelidir inşallah böyle şeyler ortaya çıkmaz bu yonetim hakkinda umarım sadece aptallik yapiyorlardir

Benim aklım Songda kaldı, kaçırmayacaktık onu. Gelene geçene 3 milyon euro veriyoruz onu da parayla ikna etseydiler.

Ulan harbiden transfer nasıl yapılır bilmiyoruz.Nerde oynatacaksın bu kadan yabancıyı nerde! Allah'ın tüpçüsü ne hale soktu bizi.

Geri
Üst Alt