Dzemali Hangi Sistemin Oyuncusu

Cengizhan Kaya

Ulubatlı Souness
Evet arkadaşlar bu adam 3 lü orta sahada kayboluyor top ayağına dolaşıyor iyi niyetli olmaya çalışıyorum sarp gibi veli gibi bir oyuncumu basan bağıran yırtınan oda yok.. Tek ön libero mu oynaması lazım bu adam ne tarz bi oyuncu gattuzo gibi mi ? Değilse neden lampard gibi önde oynuyor ara pası atmaz stop pas özelliği yok hazırlık pası yok ee melo gibi agrasif de değil resmen eksik mi oynuyoruz yoksa benim göremediğim bişey mi var bu adamda takım savunmasına filan katkı yaptığını ben görmüyorum 4-2-3-1 de ileri 3 lüde oynamaz 4-3-3 ile alakası yok 4-1-4-1 de mi denenmeli şimdi diyceksinizki o kadar sorun var bu adammı kaldı evet selçuk kadar veysel kadar bu adamda konuşulmalı resmen eksik oynuyoruz ...

Cemaili bugün STSL'de son 9 takımlarında defansif amaçla oynar. O da zaten fazla uzun sürmez. Devrearasını görmeden kulüpten ilişiği kesilir.
Ha. Çok çok bayağı, sıradan bir takımsa belki sezonu tamamlar. Öyle onu rahatsız edecek yerlisi yoksa yani.

4-2-3-1 de meloya selcuqtan daha iyi partner olur. Sol içte değil..

Napoli'de kötü degildi.

Bence 4-2-3-1 Melo yaninda iyi işler yapabilecek oyuncu, ama 3lü orta sahada kesinlikle iyi oyuncu degil.

MELO XHEMO
Kanat ____Sneijder____ Kanat
Forvet

Yeri geliyor sneijder savunma yapıyor bu adam 10 numara gibi oynuyor bizim göremediğimiz ne var ligin başından beri adamı bizim ceza sahamızda hiç görmedim bu nasıl iştir..

illa oynayacaksa melo'nun mevkisinde deneyelim. melo da ilerde bunun pozisyonunda oynasın. takıma dikine en iyi oynayan oyuncuların başında geliyor melo. Yararlı olabilir

Yahu beyler bu adam ilk maçlarında sürekli ileri çıkmıyor muydu ?

Arsenal maçında Sneijder ile ayakta kalan tek oyuncumuzdu...

Selçuk efendi rezilleri oynadığından Prandelli ileri çıkmasına izin vermiyor...Maç boyu sürekli olarak stoperlere yakın oynadı, Tarık'ın açığını kapatmaya çalıştı...

Yahu beyler bu adam ilk maçlarında sürekli ileri çıkmıyor muydu ?

Arsenal maçında Sneijder ile ayakta kalan tek oyuncumuzdu...

Selçuk efendi rezilleri oynadığından Prandelli ileri çıkmasına izin vermiyor...Maç boyu sürekli olarak stoperlere yakın oynadı, Tarık'ın açığını kapatmaya çalıştı...

Sen maçı izlediğine eminmisin? GG tarığın kanadı 50 dakika otoban yaptı dzemali nerde yardım etmiş bir tane top almadı bir tane dikine oynamadı resmen eksik oynatıyor takımı

Sadece orta sahada 2'li tandem oynayabilir, 3'lü orta sahanın sağ veya sol içinde ya da savunmanın önünde tek ön libero şeklinde mümkün değil oynayamaz. Bu maçta gerçekten berbattı, sahada var mıydı yok muydu tartışılır.

Sen maçı izlediğine eminmisin? GG tarığın kanadı 50 dakika otoban yaptı dzemali nerde yardım etmiş bir tane top almadı bir tane dikine oynamadı resmen eksik oynatıyor takımı

Türkçe okuyamıyorsun herhalde...Bak yukarıda Tarık'ın açığını kapattı demedim , "KAPATMAYA ÇALIŞTI" dedim...Ayrıca dikine oynadı,iyi oynadı vesaire de demedim nereden uydurdun bunları...Sadece kalitesi olduğundan , Xelçuk efendi yüzünden takımın dengesinin bozulduğundan bahsettim...

Türkçe okuyamıyorsun herhalde...Bak yukarıda Tarık'ın açığını kapattı demedim , "KAPATMAYA ÇALIŞTI" dedim...Ayrıca dikine oynadı,iyi oynadı vesaire de demedim nereden uydurdun bunları...Sadece kalitesi olduğundan , Xelçuk efendi yüzünden takımın dengesinin bozulduğundan bahsettim...

Ne saçmalıyorsun sen ?

Galatasaray'a şuana kadar ki en büyük katkısı sırtına yediği tekmeyle Bruno Alves'in atılmasını sağlamaktı.

xjamaili hakkinda tek emin oldugum gercek kicina donene kadar 3 saniye gectigi tbh

Cemal hangi sistemin oyuncusu bilmem ama Galatasaray'ın oyuncusu olmadığı kesin..

Valla kadroda oyunculara bakarsak yabancıların nerede ise hepsi İtalyada futbol oynamış ama maalesef Türk oyuncular 3-5-2 yi bilmiyor zaten onun içinde forvetin ve kanatların ekstra oynamalı yani mesela 3-5-2 sistemde orta sahanın göbek kısmını Melo Sneijder Cemali yaptığımız taktirde fazla bir yabancılık çekmezler gibi Sneijder ofansif , Cemali çift yönlü ve Melo'da defansif yaparsak orta saha kurgusu böyle olabilir fakat kaleye Muslera'yıda koydukmu 1 yabancı hakkı kalıyor o kısmı toparlayamadım bir Pandev Burak yada Umut ikili yapalım desem defansı nasıl kurcaz Bruma desek yine defans düşüncez defans desek Umut Burak ne halt yer yani bizimkisi 11 bilinmeyenli problem gerçi 11 bilinmeyenden 3-4 tanesi biliniyo Muslera Sneijder Melo gibide diğer seçenekler çok karmaşık :D

sanliurfaspor a kiralik versek üstüne para isterler ne sistem oyuncusuymus.

Geri
Üst Alt