Dzsudzsák Satılık Listesinde!

Aydın Aslan

Berlin Panteri
"Dzsudzsak için teklifler alıyoruz.."

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer gündemindeki oyuncuları hakkında açıklamalarda bulundu.

balazs-dzsudzsak.jpg

Takımdan ayrılacak futbolcuların durumunu değerlendiren Ay: “Traore’nin menajeri ile görüşeceğiz. Kendisinden kulüp bulmasını istedik. Kendisinin 2 maaş alacağı vardı. O da 1-2 gün içerisinde yatırılacak. Onlarda bize yardımcı olacak. Kendisinin son sezonu. İnşallah işimizi zorlaştırmazlar. Bekir ile de dün görüştüm. Ona da belli bir miktar getirmesi halinde bonservisini vereceğimizi söyledik. O da daha kulüp bulmadığını söyledi.” diye konuştu.

Balazs Dzsudzsak ve Necid’in durumuyla alakalı da konuşan Ay: “Dzsudzsak ile ilgili teklifler geliyor. Necid ile ilgili bir şey yok. Dzsudzsak’a 2 kulüpten teklif geldi. Belli bir miktarı gördü. Daha yukarısını almak istiyoruz. Bu iş 10 gün içerisinde biter. Bize 3.5 milyon Euro veriyorlar. Bizim istediğimiz rakam 5 milyon Euro civarında. İkisi de bizim futbolcularımız. Olmazsa takımımızda kalacak. Mert, milli kaleci. Kendisiyle görüştüm. Kulüp bulmasını istedik. Mert giderse, 1 kaleciye daha ihtiyacımız olacak. Fiyat indirmesini söyledim. 1 milyona yakın geriye geliş oldu. Mert ile büyük ihtimalle anlaşacağız. Kendisi bugün antrenmana katılacak. Biz Bursaspor için gerekli işleri yapıyoruz. Rakamları aşağıya düşüreceğiz, bütçemizi ona göre tasarladık. Bu zamana kadar başarılı olduk. Bundan sonrada olacağız.” şeklinde konuştu

Josue yerine Dzsudzsak gelsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue olmazsa müspet bir hamle olabilir.
5 milyon euro vermez kimse ama, 3 civarı iş görür.

Hazır bir yabancı olduğu kesin. Ama ligimizden artık kupa kızı bile almayalım lütfen.

Gelsin

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut + Olcan + Donk + 3M'a alalım. Sırf bu üç çöpün maaş yükünden kurtulmak için bile alınabilir..

Doğru karar.

+Bizden uzak durmasında fayda var.

Biz Sinan bruma oynasın diyoruz gelse yine biri kesilecek hiç gerek yok daha poldi var

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar gereksizini geri verip karşılığında alınabilir

HELAK OL DURSUN

Geri
Üst Alt