E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

Tarihe bir kupa daha sabırsızlanıyorum hayvan gibi kutlama yapmamız lazım alay edelim şunlarla bir güzel pişman olsunlar

Kabak tadı verdiniz. oldu olacak süper kupayı, lig şampiyonluğunu yarından tezi yok versinler de rahatlayın. Bu ne arkadaş? Emzik için ağlayan bebeler gibi onu isteriz bunu istemeyiz? lig babanızın çiftliği mi?

Bugün lig maçına çıkıyorsunuz. Paçanız yiyorsa bugün çıkmasaydınız? Kendinizi herşeyden üstün görüyorsunuz. Kibir de bir yere kadar. Zaten nefret ediliyordunuz artık arşa çıkardınız bu nefreti. Erkek gibi ya çıkmıyoruz deyin ya da çıkın oynayın.

şu avrupa ligi kurulsun da sittir olup gidelim kodumun liginden yeter ya

Şerefsizlere bak maça çıkmamayı geçtim adamlar maçı nasıl sabote ederiz diye formüller üretmişler kendilerince.

Sonra şikeci diyince kabul etmiyorlar. Ulan sizin hayatınız yalan dolanlarla dolu, şu söyledikleriniz ancak şike tecrübeli kulüplerin aklıma gelir. Pis şikeciler.

Kabul edilmeyeceğini biliyorlar. Korktular. Ben oynamak isterdim ağır yenilgi alıp bozulacaklardı. Korktular.

Ellerindeki tek şey olan 6-0'ı verme riskine girmek istemezler. En ihtimal vermediğim seçenek.
Genç çocukları sahaya çıkartıp, oyuncularımızı sakatlamaya çalışarak 6 kişi kalıp maçı 3-0 hükmen kaybetmeye çalışacaklar bence. Kesinlikle biz de yedek oyuncularımızla ve gençlerimizle sahada olmalıyız. Torreira gibi Icardi gibi oyuncularımızı sahaya sürmemeliyiz.

bu kadar ağlamaya değer mi ya gülünecek duruma düşüyorsunuz yemin ediyorum :D çıkın adam gibi oynayın biz bu sezon en önemli avrupa maçımızdan önce bjk ile oynadık

Olympiakos pazar oynadı bugün oynadı tekrar pazar oynayıp fb maçına gelecek. Sadece iki maç arası yani gelecek hafta sonu Yunan liginin kuralı gereği çeyrek finale kalan takıma erteleme hakkı vermişler. Bizim TFF de bundan dolayı Karagümrük maçını erteleme teklifi sundu ve bunlar reddetti. İşte böyle algıcı, aşağılık , yüzsüz , şerefsiz ,haysiyetsiz bir rakip var karşımızda.

Bunlarin birbirine girmesi yakındır. Havlu attıklarında artık koc çocuğunun anasına mı söverler. Koc cocugu statta taraftarın üstüne mi atlar gorecegiz

Geri
Üst Alt