Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Zuhahahahahahaah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tff bunlara boyun eger mi sizce?
Türkiye kupasına katılmayınca ne geçiyor ellerine. Orada da mı mağdur olmuşlar sokuklar."Türkiye Kupası'ndan affımızı isteyen bir çalışma içine gireceğiz. Bayram sonrasında TFF'ye bütün gerekli başvurular yapılacak. Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldık."
Kupa'ya katılmamanın cezası ne bilmiyorum ama ligi etkiyene bir ceza değil ki bunu yapıyorlar. Normal bir ülkede Ali Koç'a çoktan 1 yıl men verilip başkanlık, yöneticilik hakkı elinden alınırdı Ankaragücü başkanı gibi. Çoktan futboldan men edilmesi gerekirdi Ali Koç'un.Ne alaka yav onların keyfine mi kalmış beğenip beğenmemek böyle saçmalığı başka bir ülkede duyamazsınız![]()
Zaten o mac 90 dakika olamyacak, demis. Bizim futbolculari sakatlayarak kirmizi kartlar gorecekler ve 5 kirmizi gordukten sonra hukmen maglup olacaklar sanirim. Kimi sakatlarlarsa kardir diye bakiyorlar sanirim.10 tane atmayan bizden degil
3 ay ile 1 yıl arası hak mahrumiyeti var diyorlar yani Ali Koç bundan biraz çekiniyormuşKupa'ya katılmamanın cezası ne bilmiyorum ama ligi etkiyene bir ceza değil ki bunu yapıyorlar. Normal bir ülkede Ali Koç'a çoktan 1 yıl men verilip başkanlık, yöneticilik hakkı elinden alınırdı Ankaragücü başkanı gibi. Çoktan futboldan men edilmesi gerekirdi Ali Koç'un.
O Tff tokay, hakemleri tehdit açıklamasından sonra 1 yılı meni alıp futboldan meni yemeliydi.3 ay ile 1 yıl arası hak mahrumiyeti var diyorlar yani Ali Koç bundan biraz çekiniyormuş
Bunların analarını bunları doğururken mağdur etmişTürkiye kupasına katılmayınca ne geçiyor ellerine. Orada da mı mağdur olmuşlar sokuklar.
Neyine çekiniyor ki, 1 gün hak mahrumiyeti alır, istedigi maç çeker cezasini3 ay ile 1 yıl arası hak mahrumiyeti var diyorlar yani Ali Koç bundan biraz çekiniyormuş