E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

Diyelim mac 7 0
5 kirmizi gördüler mac bitti
3 0 mi tescil edilir 7 0 mi?
7-0 ama iş oraya gelmeden kırmızı görür oyuncuları. Sakatlayabildiklerini sakatlayacaklar 3-0 mı oldu santra yapmayıp hükmen 3-0 olacak diye plan yapmışlardı bu haysiyetsiz, yüzsüz, ananasçılar.

Hangi tarih istiyorsunuz onu bi söylesenize hiç bir tarih önerisi görmedim bu Şikecilerde kendilerinde biliyor takvimde bir tek 7 nisan boş ama işte şerefsizlik
Onların önerisine de onlara da ayrı saplayayım. Ülkeyi çiftliklerine çevirdiler adam döv ceza yok, maçı ertle, tehdit et,hakaret et, suç işle her şey serbest.

Erol Bilecik: Taraftarlarimizin gitmesine gerek yok , 90 dk lik maç olmayacak

bugün puan kaybederlerse yarın tekrar a takım ile çıkacağız derler

bu kadar kansızlar bunlar

karaktersiz acizler. çok düşük seviye bi kulüp yemin ediyorum. her açıklamaları,hareketleri ayrı utanç verici

size bi 5-6 çakalım da kendinize gelin.

aylar öncesinden kabul edilen bir tarih ve o zaman yabanci hakem istegi yoktu.
bu camiada ahlaksizlik ve bebek gibi aglamak moda haline gelmis. insanda biraz yüz olur ama yok.
suudi arabistan tiyatrosunu bile sizin yüzünden seyrettik
avrupa'da devam eden hangi takimin erteleme talebi var suan kendi ulusal federasyonuna?
tüm meselenin eldeki sakat oyunculardan dolayi kadronun hali hazirda eksik olmasi. bunu biliyoruz.
süper kupa icin lig ertelendi üstelik. normalde zaten lig oynanacakti.
1 günde ertelenen lig maclarini öne cekemeyecegine göre (seyahat plani yok kimsenin) -> oyna devam
ayrica urfa'da yerel secimden önce hazirliklara baslanmisti.

"Türkiye Kupası'ndan affımızı isteyen bir çalışma içine gireceğiz. Bayram sonrasında TFF'ye bütün gerekli başvurular yapılacak. Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldık."
Adamlar resmen türk futbolunu anarşizm eylemleriyle yıkıyor fenerasyon hala bunlara yardakçılık yapıyor devlet sessiz kalıyor. Biz aynısını yapsak kulübü kapatırlardı başkanı hapse atarlardı

Erol Bilecik: Taraftarlarımız bize güvensinler. Buradan bütün Fenerbahçelilere şunu söylemek istiyorum: Son derece iyi bir akıl koyarak Şanlıurfa'ya gideceğiz.O maç 90 dakikalık bir maç olmayacak. Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak.

Ülke futbolu bu hakaretleri hak ediyor son 2 senede olanlara sırf para için ses çıkarmayıp üstüne destek olup bu ananası şımartanlardır bun yaşananların sorumluları

Öyle yada böyle ağır geçireceğiz. U19 değil isterseniz tam kadro gelin şeref yoksunları, ,içinizden geçeceğiz.

Maç başlar, çocuklar yerlerinden kıpırdamaz gibi bir plan olabilir. Sonrasında mevzuat nasıl işlerse bilemiyorum; çalışmasını yapmışlardır...

Olympiakos maçı belli olduğundan beri zaten amaçları maçı erteletmek, ismail kartal denilen tipte her yerde ağladı zırladı günlerce. Umarım oly'den 5 yer dönerler.

Geri
Üst Alt