E-devlet Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama

giphy.gif

işaret parnağım orgamz oldu... ne biçim serverı varmış..

Devlet dairesinde sıra beklenen günlerin teknolojiye uyarlanmışını yaşıyoruz.

[FONT=&quot]Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir…[/FONT]

Hiç birini tanımıyorum lan kim bunlar?

Beyler iki dk çıkın şu siteden bir şey denicem.

Tam belge görüntüleme ekranına gelmişti, alışkanlıktan f5 yaptım yine gitti.. :(

Karamanlı çıktım. Zaten bildiğim bir şeydi.

Yaklaşık yarım saattir lütfen bekleyiniz yazısının kenarında bir daire dönüp duruyor. f5 e basıp en başa dönmekten korkuyorum.

Vatan hayini çıkan yok mu ya daha ben de daha site açılmıyor siz en azından lütfen bekleyiniz aşamasına gelmişiniz

Bekletip bekletip vermiyor, sistemde yaşanan teknik aksaklık diyor.

26864423_154011045253887_5555754992985440256_n.jpg

İşin şakasını yaptık, likeları topladık ama devlet neden böyle bir yararlı bir [SUP]hizmet[/SUP] sunma gereği duydu?

Ülkede yeterli çoğunlukta, diğer milletlere ait insanların olduğunda mı karar kıldı?

Tabi ki insan geçmişini bilmeli ama art niyet aramalı mıyız, emin değilim.

İşin şakasını yaptık, likeları topladık ama devlet neden böyle bir yararlı bir [SUP]hizmet[/SUP] sunma gereği duydu?

Ülkede yeterli çoğunlukta, diğer milletlere ait insanların olduğunda mı karar kıldı?

Tabi ki insan geçmişini bilmeli ama art niyet aramalı mıyız, emin değilim.

Bence iyi bir başlangıç ama yetersiz, tüm sülaleye ait soy ağaçları çıkacakki olası bağların ortaya çıkma ihtimali olsun.

Bizim Orta Asya dışında bir yerden gelme ihtimalimiz var mı sonuç itibariyle yani gerçek anlamı ile Türk isek?

Geri
Üst Alt