E-devlet Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama

Tahmin ettiğim gibi hayatlarında yaprak bile kıpırdamamış büyüklerimin. Genlerimizde varmışsa demek.

ECDADMARKT.de'den de bakabilirsiniz

Tahmin ettiğim gibi çıktı.

Son düzenleme:
Bu nedemek oluyor simdi? Sulalemi silmiş lan bunlar.

Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.

Amerikada yaşıyorum, nüfus müdürlüğüne gidemem :mad:

ben hala ulaşamadım sistem hata veriyor sürekli çok saçma :D

Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.

ewt anladim ne oldugunu
bilgisayarimiza virus sokup takip edecekler

Güzel uygulama olmuş. Beğendim.

Son düzenleme:
yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet sunulamamaktadır.

geçmiş olsun

Aga arkada dönerken film izledim. Şimdi açtım teknik aksaklık diyor. Öğrenemedik sopumuzu.

Mustafa Sevim de arnavut çıktı, hadi gene iyisiniz Batuhan bey:hat:

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Denedim ama ne fayda meraktan çatlıycem

Mustafa Sevim Abi demek sizde de göçmenlik var. Ama hatay olması tuhaf, benim bildiğim göçmenleri Trakya-Ege ye yerleştirmişler, büyüklerim böyle anlatmıştı.

Yok Batuhancığım. Doruk trollemiş seni :) Soyumu öğrenemedim henüz. Ben muhtemelen nesiller boyu Hataylı çıkarım :asd:

r/me_irl

nOjNy0.jpg

E-devlet yoğunluk açıklaması:

08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da e-devlet üzerinden hizmete açılmış olan alt-üst soy raporu 09.02.2017 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 alt-üst soy raporu) yaşanmıştır. saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı alt-üst soy raporunun e-devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü tarafından e-devlet üzerinden sunulmakta olan nüfus kayıt örneği ve yerleşim yeri ve diğer adres belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra alt-üst soy raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak alt-üst soy raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır.
kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Soyağacını öğrenmek için siteye 4 milyon kişi girmiş!

E-Devlet sistemini kilitleyen “Soyağacı” meraklılarına dair rakamlar ortaya çıktı. Ulaştırma Bakanlığı’nın verilerine göre uygulamanın başlatıldığı gün E-Devlet sayfasını 4 milyon kişi ziyaret etti. Bu normal zamanlardaki ziyaretçi sayısının 3-4 katına denk geliyor... Ancak bu ziyaretçilerin çok azı amacına ulaşabilmiş...

soyagacini-ogrenmek-icin-siteye-4-milyon-kisi-girmis--10807654.Jpeg

Soyunu merak edenler sistemi kilitledi

Türkiye’nin geçtiğimiz hafta en çok konuştuğu konulardan biri Altsoy-Üstsoy Bilgi Sorgulama” (Soyağacı) uygulamasıydı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün E-Devlet bünyesinde başlattığı uygulama kapsamında vatandaşlar geçmiş soy bağlarına dair kayıtları görebiliyordu. Uygulama öylesine ilgi gördü ki sistem bir gecede kilitlendi. E-Devlet hizmetinin verildiği turkiye.gov.tr adresi yoğunluktan dondu. Gece yarısından sonra bile siteye yoğunluktan girilemedi. Yoğunluk bütün E-Devlet sayfasının tamamını kullanılamaz hale getirince uygulamaya ara verildi. Şimdi bu kayıtları sağlayan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasının altyapısı güçlendirilerek uygulama yeniden hizmete girecek. Çalışmalar devam ediyor.

4 milyon ziyaretçi

Sistemi kilitleyen yoğunluğa dair rakamlar da ortaya çıktı. Ulaştırma Bakanlığı’nın ilgili birimindeki kayıtlara göre o gün E-Devlet uygulamasına 4 milyon kullanıcı giriş yaptı. Kayıtlara göre bu rakam daha önceki girişlerin en az 3 veya 4 katı... Zira E-Devlet’in günlük kullanıcı sayısı 1 ile 1.5 milyon arasında... Siteye giren 4 milyon kişiden sadece 737 bini sistem kilitlenmeden önce Altsoy-Üstsoy sorgulama sayfasına gidebilmiş. Bunların da sadece 310 bini işlemi başarıyla tamamlayıp kayıt alabilmiş...

Geri
Üst Alt