E-devlet Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama

Günlük 1-1,5 milyon rutin kullanan varsa 4 milyonda sistemin kilitlenmesi mantıksız değil mi. Çok anladığım işler değil bu server/sunucu muhabbeti ama bunu kullanan bir ülkenin bu sistemi daha iyi şartlarda sağlaması gerekir diye düşünüyorum.
Bu vesileyle belki de saha sağlam altyapıya kavuşur sistem.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günlük 1-1,5 milyon rutin kullanan varsa 4 milyonda sistemin kilitlenmesi mantıksız değil mi. Çok anladığım işler değil bu server/sunucu muhabbeti ama bunu kullanan bir ülkenin bu sistemi daha iyi şartlarda sağlaması gerekir diye düşünüyorum.
Bu vesileyle belki de saha sağlam altyapıya kavuşur sistem.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu işi az çok bilirim. Eğer kurum hizmeti veren bir sistem kuruyorsan nüfusun hepsini hesap ederek kurman gerekir. Örnek veriyorum 70 m anlık girişi kaldıracak sistem Yok doğru. Ama 1 m günlük giriş varsa senin sistemin 10 katına kadar desteklemelidir. Alt üst olayı vs umrumda değil. Ama ülkede bulunan her sistem böyle sınav açıklanır ÖSYM kitlenir. Haç kura sonuçları açıklanır sistem kitlenir. Devlet kurumlarımızın sunucuları sanki evde kurulan bilgisayar gibi anlamış değilim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işi az çok bilirim. Eğer kurum hizmeti veren bir sistem kuruyorsan nüfusun hepsini hesap ederek kurman gerekir. Örnek veriyorum 70 m anlık girişi kaldıracak sistem Yok doğru. Ama 1 m günlük giriş varsa senin sistemin 10 katına kadar desteklemelidir. Alt üst olayı vs umrumda değil. Ama ülkede bulunan her sistem böyle sınav açıklanır ÖSYM kitlenir. Haç kura sonuçları açıklanır sistem kitlenir. Devlet kurumlarımızın sunucuları sanki evde kurulan bilgisayar gibi anlamış değilim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zamanında Cs server'ları bile +1+2 kabul ediyordu:D

Bu nüfus zımbırtısı yüzünden normal e-devlet'e bile zar zor giriyorum. Tamam soyunu sopunu öğrenenler bir çıksın da işlerimizi yapalım. :D

hay soy ağacınıza.

edevlette basit bir sorgulama 10 dakka sürüyor şimdi , şu sistemi edevletten çıkarsınlar başka serverda yapsınlar ne yapıyorlarsa..

Herkes muhtemelen 1 kere alacak şu belgeyi, başvuru sistemi gelsin sırayla üretilenler kişilere e-devlet üzerinden mesaj atılsın.

Bu tarz bir ton çözüm var ama yapılmıyor ne hikmetse.

ecdadimizi ogrenmek icin sabisizlaniyoruz diyen kac kisiyiz

Aynen talep alındı diyor sanırım mail ile gönderecekler.

Böyle daha iyi olmuş gibi.

Beklemedeyiz.

evet talep alindi

Ağa torunun torunu çıktım dedelerin hepsi ağaymış neredir laaa bana kalan miras

Köken 1850 artvin bizimkiler kazık çakmış 150 yıl.

Geri
Üst Alt