- 22 Haziran 2012
- 12.164
- 5.599
- 2.013
Kanka seni alacaklar galiba,kendi ayaklarına çağırıyorlar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka seni alacaklar galiba,kendi ayaklarına çağırıyorlar![]()
İl bazında bazı iller için karakteristik özellikler var yüksek frekanslı olarak.Keramettin TANRIVERDİ benimle ilgili tahminin nedir? e devlet şifresi almak için randevu gününü bekliyorum. Ardından hemen bakıcam ne çıkacak
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kültürel çok fazla farklılık var, hayatında muhtemelen gördüğün yer yoktur Karadeniz'de işte burada gelip yine sallıyorsun.
Çorumlu falan olduğunu çıkarıyorum bu hareketlerinden.
Anladım."Çorumun soğuğu sert, yiğidi mert olur" diye bir söz duyuyorum bir Çorumlu çalışanımızdan.
Kültürel çok fazla farklılık var, hayatında muhtemelen gördüğün yer yoktur Karadeniz'de işte burada gelip yine sallıyorsun.
Çorumlu falan olduğunu çıkarıyorum bu hareketlerinden.
Karadeniz bölgesi olarak geçmesine rağmen o denli fark var mı?Artvin ile Karadeniz'in pek alakası yok, çok farklı bir yerdir.
1850 çok az bu arada, daha geriye gitmesi lazımki adam gibi ortaya çıksın kökenler.
Çorumda karadenizde bir ilimiz sanırım![]()
Öyle mi bilmiyordumÇorumda karadenizde bir ilimiz sanırım![]()
Evet Artvin yakın zamana kadar eğitim seviyesi en yüksek illerin başındaydı. İklimsel, kültürsel vs olarak çok farklı.Karadeniz bölgesi olarak geçmesine rağmen o denli fark var mı?
Çorum, İç Orta Karadeniz Bölümü'nde yer alması ve Yozgat, Kırıkkale gibi tipik İç Anadolu Bölgesi illerine komşu olması nedeniyle yıllarca İç Anadolu şehri olarak hafızalarda yer almıştır.
Aynen birçok kişi öyle sanıyor![]()
Yanlış bilinen diğer iller mesela;
Kahramanmaraş Güneydoğu olarak ili bilinir, Akdeniz Bölgesi'ndedir.
Isparta Ege ili olarak bilinir, Akdeniz Bölgesi'ndedir.
Bilecik İç Anadolu ili olarak bilinir, Marmara Bölgesi'ndedir.
Bayburt İç Anadolu ili olarak bilinir, Karadeniz Bölgesi'ndedir.
sadece sen yanlış biliyorsun bence bu saydıklarını biliyorum ben
Bahsettiğim illerin yanlış bölgelerde olduğunu söyleyen insanlara çokça rastladım. Bilmeniz çok normal; çünkü doğru. Çevrenizdeki insanlara o illeri sorsanız yarısını yanlış cevaplayacaklardır eminim.
Yanlış bilinen diğer iller mesela;
Kahramanmaraş Güneydoğu olarak ili bilinir, Akdeniz Bölgesi'ndedir.
Isparta Ege ili olarak bilinir, Akdeniz Bölgesi'ndedir.
Bilecik İç Anadolu ili olarak bilinir, Marmara Bölgesi'ndedir.
Bayburt İç Anadolu ili olarak bilinir, Karadeniz Bölgesi'ndedir.
peki hojam şimdik, Hatay ilimiz, Anadolu coğrafyasında mı yoksa Ortadoğu coğrafyasında mı ?
Türkiye, 81 iliyle birlikte Ortadoğu denilen bölgede yer almaktadır.