E-devlet Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama

bu arada bende ortama uydum ve alt üst soy bilgilendirmesi istedim, 5-6 gündür mail ya da mesaj yok

babaannem Uşaklı Romanya dan göç etme ,ananem Kırım göçmeni ,bir dedem Bozüyük lü diğer dedem Selanik göçmeni

Selanik ten göçen dede önce Bursa ya yerleşmiş oradan Eskişehir e gelmiş,diğer dedem Bozüyük ten Kütahya ya göç etmiş babam oradan Eskişehir e gelmiş,ananem Kırım dan gelmiş Afyon a yakın bir köye gelmiş oradan Eskişehir e gelmiş,babaannem de Uşak tan Kütahya ya

:D

anca bulacaklar sanırım

bu arada bende ortama uydum ve alt üst soy bilgilendirmesi istedim, 5-6 gündür mail ya da mesaj yok

babaannem Uşaklı Romanya dan göç etme ,ananem Kırım göçmeni ,bir dedem Bozüyük lü diğer dedem Selanik göçmeni

Selanik ten göçen dede önce Bursa ya yerleşmiş oradan Eskişehir e gelmiş,diğer dedem Bozüyük ten Kütahya ya göç etmiş babam oradan Eskişehir e gelmiş,ananem Kırım dan gelmiş Afyon a yakın bir köye gelmiş oradan Eskişehir e gelmiş,babaannem de Uşak tan Kütahya ya

anca bulacaklar sanırım
Senin iş uzar, sonunda vatandaşlıktan çıkarırlar abi. Yapmasaydın keşke.

anca bulacaklar sanırım
En güzel yere gitmişler. Eskişehir bir başkadır.

babamin babasinin babasinin annesi hala yasiyormus (163 yasinda) gidip elini opem

"Çorumun soğuğu sert, yiğidi mert olur" diye bir söz duyuyorum bir Çorumlu çalışanımızdan.
Hititler kendi topraklarında Çorum'un kurulduğunu bilselerdi, Kralları Şuppililiuma vebadan değil kahrından ölürdü.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt