E. Doğan: "Ecmel Bey bana 'Hakkını helal et, sizinle alakalı değil, ben artık yapılanları kaldıramıyorum' dedi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Ertuğrul Doğan: "Ecmel Bey'in daha önce bildirdiği hakemlerle ilgili şikayeti vardı. Bugün öyle bir pozisyon gelişti. Bana da dönüp, 'Hakkını helal et, sizinle alakalı değil, ben artık yapılanları kaldıramıyorum' şeklinde bir şey söyledi

soru: FIFA kokartli H. Umut Meler'den sonra yine FIFA kokartli bir hakem olan Ali Sansalan'in yonettigi bir macta skandal olay yasanmasi tesaduf mu?

1703014878431.png

agir para cezasi, 12 puan silme
Bu maci da hukmet yenilme saysinlar
Ustune baskani futbol den men edilsin

En çok haksızlığa uğrayan kulüp olmamıza rağmen hakemler hakkında konuşmayan tek kulübüz.

Derbi öncesi üst üste 2 hafta ortalık gerildi, 97 senedir şampiyon olamayan malum çirkef kulüp derbide hakemin kendilerinden yana olması için yapmış olabilir. Bakın ortalık yangın yeri, biz maçı kaybedersek yakarız bu gezegeni, zaten herkes dolmuş durumda mesajı vermek için yapmış olabilirler. Hakemler bize haksızlık yaparsa zaten ses etmiyoruz camia olarak, yangın yapmıyoruz. Bu durumda TFF de aman fener kazansın da ortalık sakinleşsin zaten 2. Yarı maç Sami Yen’de şimdilik fener önde kalsın diyebilir tüm bu olanlardan sonra.

Geri
Üst Alt