E.Sağlam: "Galatasaray'ın hedefleri büyük, haklılar"

Ertugrul hoca gelirse mancini gelsin nasılsa ülkeyi tanıyor

Bunun hem Besiktas da hem de Bursa da hakkini yediler. Kücük sikecilerde antrenör olmasina ragmen 10 numara adamdir.

Adam gibi adam.

Benim hocam haksızın tarafında yer almadı hiç bir zaman. Ben görüşlerini ara ara yazıyordum zaten burada. Muazzam bir insan ya muhabbeti ile olsun, kişiliği ile olsun, mütevazılığı ile olsun..

10 numara iş çıkardığı halde hep hakkı yenen bir adamdır Ertuğrul hoca. Türk futbolcuları iyi bilen bir antrenör olarak bir çok ayrıntı vardır bu sözün altında.

İşte, tamda bu yüzden hakkı yendi, yeniliyor. Dürüst insanlar sevilmezler. Tüpçü, azize gibi dolandırırsan etrafını, işte o zaman en popüler, en iyi sen olursun.

★SⅢ Tapatalk★

Tam I Love You denecek adam.

Ben Ertuğrul'u severim zaten. Şenol Güneş ile beraber en iyi hocalardan da biri bana göre. Yalnız Eskişehir çok karışık durumda maddi olarak. Umarım orada sistem çökünce Ertuğrul'un sırtına kalma yük. Kasımpaşa kadrosu gibi bir kadroyla mesela Şota'dan çok daha başarılı olurdu bana göre.

Ertuğrul gelsin eski öğrencileri tarık,e.zengin ve aytaçı getirsin :D

Mantıklı ve makul insanları severim. :tiphat:

sınırsız olsa ne alacaksın bu futbol fakiri yönetim ile ? futbol dışında mükemmel bir başkanımız var ama transfer komitesi ve futbol bilgisi rezalet maddi sıkıntılarda ortada hajrovic ontivero burdissolar dolardı takıma

yok hacım ya keşke olsa.

abisi söylemiş bi kaç yıl evvel Galatasaraylıydı ama daha sonra beşiktaşlılık ruhuna kanına işledi diye

Doğru Samsundan beşiklere giderken para tatlı gelmişti yada biz az verdik hatırlamıyorum sonra bjk li sonra da tarafsız olduğunu derler

C5303 cihazımdan gönderildi

Ertuğrul hocayla kurbanlığa girmiştik çok mütevazi adam. Adam gibi adam ertuğrul sağlam

ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt