E5'te i20 ile makas atmaya çalışmak

Güzel araba hayırlı olsun.Burada 72.500 giriş fiyatı.Dsg şanzıman çok iyi bu araçlarda.
Biliyorum orada çok pahalı düşün 2010 model 1.6 hdi Peugeot 308 i 4600 euro ya sattık hiç bir sorunu yoktu piyasasi bu.
Bende benim Mazda 3 ve 2006 model Leon u satıp yerine bmw 7.30 veya bir Mercedes E serisi alacam umarım yaza fiyatlar düşük baya bu aralar. 14 tane arabam oldu bu zamana kadar hepsi Vw, Seat, Mazda yada Rover idi biraz degisiklik yapmayi düşünüyorum bu kez. Almanya Belcikadan getirip 6 ay kullanıp biraz kar ile satıyorum burda hep :)

Biliyorum orada çok pahalı düşün 2010 model 1.6 hdi Peugeot 308 i 4600 euro ya sattık hiç bir sorunu yoktu piyasasi bu.
Bende benim Mazda 3 ve 2006 model Leon u satıp yerine bmw 7.30 veya bir Mercedes E serisi alacam umarım yaza fiyatlar düşük baya bu aralar. 14 tane arabam oldu bu zamana kadar hepsi Vw, Seat, Mazda yada Rover idi biraz degisiklik yapmayi düşünüyorum bu kez. Almanya Belcikadan getirip 6 ay kullanıp biraz kar ile satıyorum burda hep :)

Ovv fiyatlar sudan ucuz.4600 euroya burada Palio alırsın ancak.:D.Mercedes al bence.5 kasa bmw de düşünebilrsin.7 kasa biraz büyük kaçabilir.Ama E class ta süper araç mercedes.

Ulan hem milleti riske atiyorsun hem kendini. Bunun cezası olmalı.
Normal insan evladı gibi kullansaniz nolur? Kaç kişi zarar gördü sizin yuzunuzden. Üstüne motorluya çarpıyordu. Ben mt-09 sahibiyim. İlla adrenalin istiyorsan hem de kimseyi riske atmadan al motorunu bin gez her yeri.

Ulan hem milleti riske atiyorsun hem kendini. Bunun cezası olmalı.
Normal insan evladı gibi kullansaniz nolur? Kaç kişi zarar gördü sizin yuzunuzden. Üstüne motorluya çarpıyordu. Ben mt-09 sahibiyim. İlla adrenalin istiyorsan hem de kimseyi riske atmadan al motorunu bin gez her yeri.

Berke kardeş, ben de MT serisi hayranıyım. Daha önceden motor sürmüşlüğüm var ama ya scooter tarzı ya da 100-125 Cc ÇİN malı türevlerindendi. Bu motora ise bayılıyorum, sen ne dersin başlangıç için çok mu büyük adım atıyorum? Kullanabilir miyim bu motoru yoksa MT-125 ile mi başlamamı tavsiye edersin? Biliyorum bi zaman sonra 125 cc kesmemeye başlayacak, o yüzden yüksek cc ile başlayayım diyorum ama.

Makas atılmasını önlemek adına otokontrolü artırmak amaçlı yakın bir zamanda bildiğim kadarıyla yolda denk gelirse eğer telefonla kayıt yapıp bu video kaydını ya da araçlarında kamera bulunan kişilerce alınan kayıtlar için EGM nin internet sitesinden videolu ihbarda bulunma imkanı verildi.

GT-I9300 Tapatalk

Makas atmayi kimse engelleyemez. Bizde genctik bizde makaslar attik. Anlik bir hevestir makas. Yasi olgunluga eren ve bazi seylerin farkina varan insanlar hastalik veya olum gibi durumlar disinda makas atmaz. Hee yasi 30 a gelmis hala sebepsiz yere insan hayatini tehlikeye atan insanlarin beyin yasina bakacaksin. Maks 6 falandir..

HTC One cihazımdan gönderildi

Barzoluk, çok meraklıysan git yamaç paraşütü yap, bungee jumping yap, olmadı Mostar köprüsünden atla. Eğlence anlayışına gel aslında cinayete teşebbüsle yargılayacaksın böylelerini.

oglum türkiye polis kayniyor, polis nerde lan gözükmüyorlar yine. burda danimarkada yapsan polis bir kere seni öper. iki bir dan insani bunu yapmaz, ne diyeyim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Berke kardeş, ben de MT serisi hayranıyım. Daha önceden motor sürmüşlüğüm var ama ya scooter tarzı ya da 100-125 Cc ÇİN malı türevlerindendi. Bu motora ise bayılıyorum, sen ne dersin başlangıç için çok mu büyük adım atıyorum? Kullanabilir miyim bu motoru yoksa MT-125 ile mi başlamamı tavsiye edersin? Biliyorum bi zaman sonra 125 cc kesmemeye başlayacak, o yüzden yüksek cc ile başlayayım diyorum ama.
Dostum sakın öyle bir şey yapayım deme :) Büyük tecrübe istiyor bunun gibi makineler. Şakaya gelmez maalesef hic biri. Mt 125 ile başlayıp 5-10 bin km yapıp satmanı oneririm. 250 km yapan bir aletten bahsediyoruz. Sakası olmuyor maalesef. Agir da bir motor. Tecrubelenip almanı tavsiye ederim. Ufak motorlarla başlamak gerek

4gbmd7.jpg

dunyanın en güzel arabası tasarım ödülü de aldı

Geri
Üst Alt