EA Sports FC 24 | Konsol - PC

EA Sports FC 24'ü bekliyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• FUT Bağımlısıyım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

üstteki hanzonun ergen versiyonu

Oyunu yorumlayacak kadar maç yaptım hafta sonu yaklaşık 30 maç oynadım. Oynanış olarak da önceki serilere göre çok zorluyor yani pas oyununu resmen bitirmişler gibi geldi bana. Full driplingçi bebeleri izleyeceğiz eskiden buna çok izin vermiyorlardı. En azından yan yana geldiğinde defans oyuncusu yıkabiliyordu şimdi Sterling falan içinden geçiyor oyuncuların. Sıfıra inip kenardan dışa veya paralel pas atıp işi bitiriyorlar. Forvet üzerine geliyor sen müdahale ediyorsun sonra bir anda top sekip yine forvetin önüne düşüyor. Adam durduk yere stoperini çalımlamış oluyor üstüne bir de karşı karşıya kalıyor. Bu yazdığım 5 maçta 1 olsa sorun değil kendimde hata ararım ama her maç 2-3 defa olması hiç normal değil.

Kadınlar konusuna hiç girmiyorum dünyanın en saçma kararı. Hadi paketlere koydun kabul ama aynı ortamda oynatmak resmen akıl tutulması. Böyle iş olmaz yılların oyununu saçma sapan kararlarla oynanmaz hale getiriyorlar. Ayrı bir lig yaparsın özel turnuvalar olur görev verirsin kadınlar için o zaman herkes eşit şartlarda oynar. İkisini beraber kullanmak nedir? Dünya üzerinden böyle bir turnuva mı var? Salak salak işler iyice b.kunu çıkardılar.

Son düzenleme:
Oyunu yorumlayacak kadar maç yaptım hafta sonu yaklaşık 30 maç oynadım. Oynanış olarak da önceki serilere göre çok zorluyor yani pas oyununu resmen bitirmişler gibi geldi bana. Full driplingçi bebeleri izleyeceğiz eskiden buna çok izin vermiyorlardı. En azından yan yana geldiğinde defans oyuncusu yıkabiliyordu şimdi Sterling falan içinden geçiyor oyuncuların. Sıfıra inip kenardan dışa veya paralel pas atıp işi bitiriyorlar. Forvet üzerine geliyor sen müdahale ediyorsun sonra bir anda top sekip yine forvetin önüne düşüyor. Adam durduk yere stoperini çalımlamış oluyor üstüne bir de karşı karşıya kalıyor. Bu yazdığım 5 maçta 1 olsa sorun değil kendimde hata ararım ama her maç 2-3 defa olması hiç normal değil.

Kadınlar konusuna hiç girmiyorum dünyanın en saçma kararı. Hadi paketlere koydun kabul ama aynı ortamda oynatmak resmen akıl tutulması. Böyle iş olmaz yılların oyununu saçma sapan kararlarla oynanmaz hale getiriyorlar. Ayrı bir lig yaparsın özel turnuvalar olur görev verirsin kadınlar için o zaman herkes eşit şartlarda oynar. İkisini beraber kullanmak nedir? Dünya üzerinden böyle bir turnuva mı var? Salak salak işler iyice b.kunu çıkardılar.
+1905

Oyunun alanların %90-95 inin erkekler olduğu bir ortamda kadınları dayatması ayrı bir saçmalık.
Kadınlar oyununu bile almazken sen oyunu alanlara eziyet ediyorsun.

Oyunun alanların %90-95 inin erkekler olduğu bir ortamda kadınları dayatması ayrı bir saçmalık.
Kadınlar oyununu bile almazken sen oyunu alanlara eziyet ediyorsun.
İş buradan döner mi bilmem ama dünyanın en saçma kararı olmuş. Bir şekilde düzeltmeleri lazım. 1.70 kadın stoper gidip Haaland'a omuz atıyor bu oyunda bile olmaz olmamalı...

Paketlere koyup iyi oyuncu çıkarma şansını %100 düşürdün bunu kabul ediyorum eyvallah diyorum ama aynı sahada oynatılması çok saçma bir karar. Ayrı bir lig organize edersin oyunun içinde veya görevler verirsin ödülü güzel insanlar bir de kadın kadrolar kurar mücadelesini verir. Bundan önce nasıl gümüş, bronz kadro görevleri yapıyorsak yine o şekilde yapardık.

Bu arada şöyle bir kadro kurdum.

ss.JPG

Maddison görevini çıkan kadınları vererek yaptım. Evet çok fazla +83 kadın oyuncu çıkıyor paketlerden.

Tüm paramı (90k) De Bruyne'ye bastım. Oyun tam erişime çıkınca fiyatlar iki katına falan çıkıyor her sene. Yani satmak için aldım 250k civarlarına çıkar diye düşünüyorum. Onu satıp coinleri siteye satacağım. Paketlerden çıkan leş oyuncular ile oynamaya devam.

kadın detayı mütiş keşke 1 kere daha alabilsem

dayatılma diyen mallıyodur ne yani ea fc deigl mi ea fc man football mı kuduran kariyer oynasın zorunda degilsiniz

evo vs zevki katlamış biraz daha biricik kadrolarla takılaiblme imkanı oluyo umarım güzel güncellemeler de gelir

dayatılma diyen mallıyodur ne yani ea fc deigl mi ea fc man football mı kuduran kariyer oynasın zorunda degilsiniz

evo vs zevki katlamış biraz daha biricik kadrolarla takılaiblme imkanı oluyo umarım güzel güncellemeler de gelir
Escinsel forma görevi gelirse yapar misin

alıntı yapmaya yemiyor ortaya mı konuşuyorsun

Yunus abinin teşviğiynen oyunu alacağım gibi geliyor

Geri
Üst Alt