EA Sports FC 24 | Konsol - PC

EA Sports FC 24'ü bekliyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• FUT Bağımlısıyım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bilmiyorum ama boeyin olmaması saçma olmuş aynı zamanda icardi , angelino ve sanchezide düşük buldum.
Büyük ihtimalle onlar parlak oyuncu değil o yüzden sıralamada çıkmamış olabilir.

Max. zaten 77 yaparlar. Tete'de yok mesela. Şimdi bir de fb'nin topçularını görün asıl.

Geçen sene Bruma, Arao vs. falan saçma sapan yüksek ratingler verilmişti.

F5uKnfhXsAAuoiL

F5sj0b7a0AAvToX

Kerem'e Fifa'da bile haksızlık yapılıyor. Kaç sezondur double double yapan adam hala 77.

PES- efootball 24 çıktı bu arada.. geçen senekine göre oynanışı çok daha güzel olmuş.. bi şans verebilirsiniz..

F5_GUb8WIAA98do

F5_GK96WoAAqBhG

F5_GFqBXgAAeenB

F5_GEqRX0AA-nK4

Son gün geldikleri için sanırım Ndombele ve Sanchez'in henüz Galatasaray kartı çıkmamış.

Listelerde gözükmüyor.

F5_GUb8WIAA98do

F5_GK96WoAAqBhG

F5_GFqBXgAAeenB

F5_GEqRX0AA-nK4

Son gün geldikleri için sanırım Ndombele ve Sanchez'in henüz Galatasaray kartı çıkmamış.

Listelerde gözükmüyor.
Rezalet yine. Angelino'nun o kadar gol kakısına rağmen düşürülmesi, Kerem ve Icardi'nin doğru düzgün upgrade almaması ilginç. Icardi için en azından FIFA 22 profiline dönülmeliydi. Hatta 21 profili bile olsa kimse abartı bulmazdı bence.

Rezalet yine. Angelino'nun o kadar gol kakısına rağmen düşürülmesi, Kerem ve Icardi'nin doğru düzgün upgrade almaması ilginç. Icardi için en azından FIFA 22 profiline dönülmeliydi. Hatta 21 profili bile olsa kimse abartı bulmazdı bence.
Her sene aynı şeyler. Biliyordum böyle çıkacağını ama hadi diğer oyuncular neyse de İcardi'yi parlak olmayan 80 yapmak nedir yani? Komedi valla fm profiller de yıllardır rezalet.

Bu FM temsilcilerinin alayı fbli ve fanatiklik yapıyorlar. Büyük ihtimalle işin Fifa tarafına da bunlar bakıyor. Oralarda mutlaka adam bulundurmamız lazım.

Her sene aynı şeyler. Biliyordum böyle çıkacağını ama hadi diğer oyuncular neyse de İcardi'yi parlak olmayan 80 yapmak nedir yani? Komedi valla fm profiller de yıllardır rezalet.

Bu FM temsilcilerinin alayı fbli ve fanatiklik yapıyorlar. Büyük ihtimalle işin Fifa tarafına da bunlar bakıyor. Oralarda mutlaka adam bulundurmamız lazım.
Sinan Yılmaz var FM tarafında, ona rağmen böyle 😄

Biliyorum Sinan'ı 2015'lerde beraber çalıştık 1.5 yıl kadar.

Sinan iyi çok düzgün birisi kessen fanatiklik yapmaz üstüne hatta öyle gözükmemek için kırıyor bile diyebilirim.
Ben de öyle düşünüyorum, taraf tutuyor gibi görünmemek için rahat hareket edemiyor galiba 😄

Geri
Üst Alt