- 26 Ocak 2021
- 35.202
- 33.820
- 2.233
Bilmiyorum ama boeyin olmaması saçma olmuş aynı zamanda icardi , angelino ve sanchezide düşük buldum.Boey ve nelsson niye yok acaba
75 falan mı yapacaklar ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama boeyin olmaması saçma olmuş aynı zamanda icardi , angelino ve sanchezide düşük buldum.Boey ve nelsson niye yok acaba
75 falan mı yapacaklar ki
Büyük ihtimalle onlar parlak oyuncu değil o yüzden sıralamada çıkmamış olabilir.Bilmiyorum ama boeyin olmaması saçma olmuş aynı zamanda icardi , angelino ve sanchezide düşük buldum.
Eylül sonuOyun ne zaman cikiyor beyler ?
Rezalet yine. Angelino'nun o kadar gol kakısına rağmen düşürülmesi, Kerem ve Icardi'nin doğru düzgün upgrade almaması ilginç. Icardi için en azından FIFA 22 profiline dönülmeliydi. Hatta 21 profili bile olsa kimse abartı bulmazdı bence.![]()
![]()
![]()
![]()
Son gün geldikleri için sanırım Ndombele ve Sanchez'in henüz Galatasaray kartı çıkmamış.
Listelerde gözükmüyor.
Her sene aynı şeyler. Biliyordum böyle çıkacağını ama hadi diğer oyuncular neyse de İcardi'yi parlak olmayan 80 yapmak nedir yani? Komedi valla fm profiller de yıllardır rezalet.Rezalet yine. Angelino'nun o kadar gol kakısına rağmen düşürülmesi, Kerem ve Icardi'nin doğru düzgün upgrade almaması ilginç. Icardi için en azından FIFA 22 profiline dönülmeliydi. Hatta 21 profili bile olsa kimse abartı bulmazdı bence.
Sinan Yılmaz var FM tarafında, ona rağmen böyleHer sene aynı şeyler. Biliyordum böyle çıkacağını ama hadi diğer oyuncular neyse de İcardi'yi parlak olmayan 80 yapmak nedir yani? Komedi valla fm profiller de yıllardır rezalet.
Bu FM temsilcilerinin alayı fbli ve fanatiklik yapıyorlar. Büyük ihtimalle işin Fifa tarafına da bunlar bakıyor. Oralarda mutlaka adam bulundurmamız lazım.
Dzeko 83, Icardi 80 ha.![]()
![]()
![]()
![]()
Son gün geldikleri için sanırım Ndombele ve Sanchez'in henüz Galatasaray kartı çıkmamış.
Listelerde gözükmüyor.
Biliyorum Sinan'ı 2015'lerde beraber çalıştık 1.5 yıl kadar.Sinan Yılmaz var FM tarafında, ona rağmen böyle![]()
Ben de öyle düşünüyorum, taraf tutuyor gibi görünmemek için rahat hareket edemiyor galibaBiliyorum Sinan'ı 2015'lerde beraber çalıştık 1.5 yıl kadar.
Sinan iyi çok düzgün birisi kessen fanatiklik yapmaz üstüne hatta öyle gözükmemek için kırıyor bile diyebilirim.
nah veririm bunlara paraceko 83 icardi 80 he? puhahahaha
dönüp dolasip kapisina gelecem yine napalimnah veririm bunlara para