- 3 Haziran 2015
- 54.910
- 63.221
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni bir GSC Pro Clubs macerasina VAR MISIN YOK MUSUN?Yeni korner sisteminden dolayı ön siparişten alacağım.
Pro clubs varsa cagirabilirsiniz.Yeni bir GSC Pro Clubs macerasina VAR MISIN YOK MUSUN?
Vardi baya da eglenceliydi lakin @Keramettin TANRIVERDİ hatali bir tac atisi sonrasi takimin yarisina sövüp takimimizi silmistiPro clubs varsa cagirabilirsiniz.
Kimdi lan o yanlis taci atan sahisVardi baya da eglenceliydi lakin @Keramettin TANRIVERDİ hatali bir tac atisi sonrasi takimin yarisina sövüp takimimizi silmisti
Olursa yeni konusunu acariz
Bilmiyorum en son Oguz galiba tac atis skilli bulmus dosta düsmana tac atmaya baslamisti taclar bir köseden diger köseye kadar ucuyordu bir de Taner oyun icinde uyuya kaliyorduKimdi lan o yanlis taci atan sahis
Yunusun bok gibi formalari her sene baska bir o rengi buluyorduBilmiyorum en son Oguz galiba tac atis skilli bulmus dosta düsmana tac atmaya baslamisti taclar bir köseden diger köseye kadar ucuyordu bir de Taner oyun icinde uyuya kaliyordu
Ne güzel günlerdi be
Tamamdir, haber verirsiniz.Vardi baya da eglenceliydi lakin @Keramettin TANRIVERDİ hatali bir tac atisi sonrasi takimin yarisina sövüp takimimizi silmisti
Olursa yeni konusunu acariz
Saglam rakip dedigin ne ki dostumSağlam rakipleri var artık oyunu geliştirmek zorundalar gelişme görmezsem diğer futbol oyunları nı alacağım
Kağıt üzerinde rakipleri var artık geliştirmek için bir sebep bence tabi diğerlerinin durumunu tam bilmiyoruz daha bakacağızSaglam rakip dedigin ne ki dostum
PES hala bok gibi
FIFA ne alemde kimse bilmiyo
UFL diye bisey cikti o da pek iyi gozukmuyo