EA Sports FC 26 | 26 Eylül

Hayatımda oynadığım en kötü futbol oyunu. İlk 2/3 hafta yine güzeldi yeni yüklemelerle oyunun iyicene içine ettiler. Ondan yanı sıra oyuncu kariyer modu yapayım dedim Galatasaray’da 10 numara pozisyonu seçtim Osimhen’e İcardi’ye bol bol pas yaparım dedim birinci maçtan sonra ikisi de satıldı tüm sezona forvette Ahmet Kutucu ilen devam etme eziyetini çektim. Berbat rezil bin pişmanım aldığıma tek güzel olan şey RAMS park oyunum içinde olması.

İyi başlayıp içine ettiler.
Maçlar hep bol gollü oluyor
Oyunda dolu rezalet şey var
Kadınların bu oyunda olması ayrı bir saçmalık.
Fodder bile vermiyor ki fp alsın millet aşırı rezil bir oyun ve firma

Acilen iyi bir futbol oyunu başka bir şirket tarafından çıkartılmalı

Oyunu oynamaya devam edemeyeceğim işlerimin yoğunluğu sebebiyle. 4m coin var satmayı düşünüyorum. Almak isteyen özelden yazabilir.

Dandik bişeye benziyor
football-video-game.gif
fifa-kiss.gif

Böyle bir şey olabilir

netflix oyunları mobil oluyor şöyle bi şey gelir

J7CvNGD7SQV664CQJtyOm_N7mBVojEDerOyPMUg866JtVfTKG0JfA47SLDGptyZj4-o4sFgAYh24ggCx1pVhNA=w5120-h2880-rw
Delphi Interactive kimse bunlar yapıyor oyunu.

"“Football is the biggest thing in the world,” says Casper Daugaard, Founder & CEO of Delphi Interactive. “As lifelong FIFA fans, we’re honored to help usher in the bold next generation and reimagine the future of the franchise. Our mission is simple: Make the FIFA game the most fun, approachable, and global football game ever created.” Andy Kleinman, President of Delphi Interactive, adds, “Together with FIFA and Netflix Games, Delphi is building a game worthy of the world’s favorite sport — a game that anyone, anywhere, can pick up and instantly feel the magic of football.”

rezalet ötesi evo gibi sacmalik koymuslar anca calistiriyorlar paketlerden hic promo kartlar gelmiyor. promolar sadece oyun ici para harcayanlara cikiyor. böyle devam ederse oyun biter.

Geri
Üst Alt