EA Sports FC 27

E.A. Sports: Bu enayiler zaten yine alır bir de oyun içinde para verir.

Şu Ultimate Edition Plus muhabbeti biraz can sıktı.

Ultimate Edition üstüne bir paket getirmek biraz saçma gibi fiyatta garip ama verdiği fifa pointsleri falan düşünürsek de aynı kapıya çıkıyor fiyat olarak.

Tek sorun o parayı verdikten sonra parça parça vermesi pointleri o yüzden saçma biraz.

Düz Ultimate Edition'dan devam etmek daha mantıklı gibi duruyor.

Heisim sanırım Ocak gibi Ultimate oynamayı bırakmıştım. Champions'ta şerefiz italyanlar 5-6 pingle oynarken ben 42-50 ping ile oynuyordum.

Bayağı sinir bozucu olmaya başlamıştı bende bıraktım. Bu sene bir de coinleri satmak bayağı sıkıntılı oldu düşük fiyatlara gitti. Ocak ayına kadar 200 dolar zor kastım.

Geçenlerde TR server falan açılmış dediler. Girdim bir baktım max. 8 ping :uiyy:

Yaklaşık bir 30 maç oynamışımdır 2 mağlubiyet aldım onlarda da adamlar harbici oyunu yalayıp yutmuşlar gibiydi.

Server olayı beni acayip etkiledi valla yalan yok. Ben bir daha alacağım :ka:

Tüh bea

Ben de alırım o zmn heralde ahbert

PİNG bende 70-80 flndı

Bu arada şu her sene aynı oyun muhabbetini yapmak dünyanın en ergen hareketi.

Almayın kardeşim aynı oyun ise sizi zorlayan bir şey yok. Alanlar alıyor zaten...

her sene aynı oyuna para vermek mallık gibi geliyor

zaten kart açma sistemi birebir kumar bazılarına o cazip geliyor

400 lira anca eder.

Aynı oyun çok pahalı ama alabilirim gibi

Fifa lisansi olmadan hic cekilmiyor, bir Dunya Kupasi keyfimiz vardi. Yakinda takim lisanslarini da kaybedip Halah Sumul moduna baglayabilirler.
FUT'a cok zamanim olmadigi icin Seasons oynuyorum, ne zaman karsi tarafa 2 fark atsam cekip gidiyorlar ve bir cezasi oldugunu da gormedim. Bir turlu halledemediler.
Her sene ya defansta ya da ofansta sacma dinamikler ekleniyor. Bazen fizik kurallari zorlaniyor.
Galiba uzun zaman sonra bu seneyi pas gececegim, veya Mart ayinda falan $10'a dusunce alinabilir.

Geri
Üst Alt