EA'dan Bomba Gibi Bir Haber

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk

EA FC'ye Açık Dünya Modu Geliyor​

1729063121875.webp

Electronic Arts'ın popüler futbol oyunu EA Sports FC 25'in çıkışından bu yana kulisleri meşgul eden konulardan biri de oyunda açık dünya modunun bulunup bulunmayacağıydı. Daha önce hakkında pek çok söylenti çıkan bu modun geleceği EA tarafından doğrulandı.

EA FC 25, 7 Eylül'de oyunseverlerin erişimine açılmıştı. Oyun şimdiye kadar sahip olduğu bazı hatalar ve açıklar ile oyunculardan tepki almış, şimdiye kadar EA'in yaptığı en kötü futbol oyunu olmuştu. Dev yapımcı yeni oyun modu ile oyunseverlerin gönlünü -bu versiyonda olmasa da- alabilecek gibi duruyor.

EA Başkanı Cam Weber, internette ortaya çıkan bir video ile yeni özelliği açıkladı. "Ekiplerimiz birkaç projenin üstünde sıkı şekilde çalıştı" diyen Weber, bu ekibin özgün ve yeni deneyimler tasarladığını belirtti. EA Başkanı bu deneyimler arasında sanal bir açık dünya oyun alanının yer aldığını ve avatarlar üzerinden bir araya gelecek oyuncuların birlikte hem rekabetçi hem de sıradan mücadelelere katılabileceklerini belirtti.

açık dünya oyunu olacak ise mmo olması gerekir.

ismini hatırlamıyorum ama 10-15 yıl önce böyle bir oyun oynardım şehirde gezip, mağazalardan ürün alıp ve gta gibi saç modellerimiz için kuaförlere falan gidebiliyorduk. hatta nike, puma gibi meta mağazalarda vardı ama maliyetli bir iş olduğu için firma en sonunda kapatmıştı oyunu.

ea böyle işe girerse her sene yeni oyun çıkarıp vurgun yapamazlar.

Kanka bu sorunu nasıl çözeceğiz thuram ancak bu şekilde işe yarıyor onda da topu ayağından açınca koşmak yerine yürüyor bazen kafayı yiyorum.
oyunu bu kadar ciddiye almayarak. fut mut falan ciddiye alinacak 1sey degil yav bu kadar.

git rocket league falan oyna ciddi oyun istiyorsan rengo.

FC25 oynadigim en boktan FIFA/FC oyunu olabilir. Ilk defa bu kadar kötü buldum.

Açık dünya olması hiçbir şey ifade etmiyor benim için.

Menejerlik modunu elden geçirsinler, saçma ara sahnelerden dolayı oyuna odaklanamıyorum. Gerçi son oyunu bilmiyorum kaldırmış olabilirler.

Geri
Üst Alt